Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

ZRP plāno mantiskās attiecības ļaut sakārtot arī viendzimuma pāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janka
j
uhhhh, ka noriebušies tie pedari. Lai kādi bija tie krievi, tie vismaz tādu riebeklību neuzspieda.
mums savukārt noriebies pedars jank
m
ar visām VIŅA riebeklībām,ko krievi,savulaik,arī NEVIENAM neuzspieda
  • 0
  • 0
Jāna
J
Labs veids kā comming out, Makarova kungs:) Ar kuru ta precēsies?
vai Jānai vien sētas
v
Krancis ir ATLICIES, ka Makarova kungu noskauž?
  • 1
  • 0
skuķis
s
Pareizi ir - vajag atrast kādu uzticamu auditoriju!!!! Pēc vēlēšanu rezultātu nolasīšanas redzēsim, cik % Latvijā dzīvo cilvēki ar netradicionālu orientāciju. Kādi viltnieki!!
būtu interesanti zināt,
b
kurai auditorijai Skuķis Suķis ir uzticīga,ja reiz tik zinātkāra pret procentiem...ir taču sen skaidrs,ka apmēram 1:10 un skaidrs,ka tie 9 to vienu ēd nost,lai gan Dieva pavēle cilvēcei bija un ir - dzīvot mīlestībā un, ko darīt, ja mīlestība ir pret maucību iemainīta...tad atliek vien riet tos,kas tādi nav un savu dzīvi sakārtot grib
  • 0
  • 0
ministrijai
m
Kāpēc tevi tik "marginālā" pederastu tēma neliek mieru - kas var saskaitīt un izlasīt tos palagus,ko esi par to satamborējis? Pašķir,kaut vai, Broku un Ēriku atpakaļ - gluži var noreibt,kad visu to šļuru (un daudzas citas arī) lasa. Bet miera, kā nav,tā nav...Jo,redzi,miers tikai pie tā Kunga MĪT un tikai retais to manto.
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Konservatīvo vēlētāju vidū šis paziņojums būs ar bumbas sprādziena efektu. Cilvēki gaida pavisam ko citu - efektīvu un mazu valsts pārvaldi, likumus un nodokļus, kas nenospiež, bet te atkal marginālā pederastu tēma. Vē!
  • 1
  • 2
bush
b
Un labi, ka tā.
TĀDAS diatgnozes neesot psihiatrijā
T
TĀPĒC tā tiek attieksme apzīmēta, un ideoloģiski interpretējot to cilvēku kaunināšanu,kuri tikai heteroaktu pieņem par normu, patiešām paliek kauns,ka kāds grib JUSTIES laulībā gluži TĀPAT, kā jūtas vīrietis ar sievieti. Jautājums tikai,kā terminoloģijas ietvarā šo lietu nenovest līdz absurdam,bet kā radīt vidi,kur homoseksuāli nejūt riebumu ne pret sevi,ne pret heteroseksuālistiem,ne pret apkārtējo vidi kopumā. Varbūt, balsojot par ZRP, var šai problēmai pietuvināties un,kā saka,mēģināts nav zaudēts!
par terminiem
p
Interesanti kā veidojies termins homofobija ar kuru šobrīd lamā normāli tradicionāli un loģiski domājošos: 1) ὁμός — vienāds, tāpatīgs, φόβος - bailes, 2) Saskaņā ar Oksfordas vārdnīcu homophobia sāktnēji apzīmēja „bailes no vīriešiem, pretīgumu pret vīriešu dzimumu”, 3) psihiatrijā sākotnēji nozīmēja bailes no vienveidības, monotonuma, 4) vēlāk jēdziens sācis aizstāt agrāk lietoto: homoerotophobia – pretīgumu pret homoseksuālām attiecībām, 5) Dž. Veinbergs 1972 gadā to piedāvāja saprast kā homoseksuālistu pretīgumu pašiem pret sevi, 6) vēlāk ap 1980 gadu Hadsons šo jēdzinu sāka izmantot, lai apzīmētu cilvēku „bailes un pretīgumu no atrašanas homoseksuāļu sabiedrībā”. Šādas diagtnozes nav psihiatrijā, tāpēc tas ir attieksmes apzīmējums. Šobrīd šo vārdu lieto ideoloģiski, lai kauninātu cilvēkus, kuri domā, ka homoseksuālās attiecības nav uzskatāmas par ieteicamu normu, lai ļautu pretendēt uz tādām pašām tiesībām kā laulība starp vīrieti un sievieti.
Kontra
K
attieksmes apzīmējuma ziņā pretatbilde šī termina lietotājiem būtu "homofašisti". Ar itāļu melnkrekliem tam, protams, nav nekāda sakara.
  • 2
  • 0
cieņa pret cilvēku
c
L.Freimane pauž tā: “Lai gan situācija atšķiras visās trīs valstīs, mums tomēr ir kopīga vēlme radīt tādu vidi, kurā ir patīkami dzīvot un strādāt visiem cilvēkiem, nevis tikai tiem, kas atbilst kaut kādām šauri definētām normām”. Kāda stulbuma un atsaldētības pakāpē jābūt tam, kasi tas veselas nācijas kultūras un ētikas mantojumu raksturotu kā “šauri definētas normas”? Mani senči svētu turējuši kā to tikumu un dzīvesziņas kopumu, kas bijājams Dainās, tā to, kas bijājams Bībelē. Un šīs vērtības ar tām, ko pēdējās pāris dekādēs agresīvi visai no jēgas atmirstošajai rietumu sabiedrībai visās uztveres atverēs masē Sodomas mutanti, pat ar pilnu iztēles piepūli nav salīdzināmas, jo viņu “vērtības” ir nelielu, bet nešpetnu ačgārnas kopošanās manieres piekopēju grupu safabricētas, turklāt atbilstoši to samaitātībai. Esam pārdzīvojuši visādas okupācijas, pat vairākas padomju, taču neviena no tām nav tā centusies iedragāt mūsu nācijas ētiku, kā to pūlas iedragāt sodomīti.
ko tu te esi pateicis,
k
ne vella nevar saprast - kuras VAIRĀKAS padomju okupācijas esi pārcietis un, kur dzīvo tie sodomīti, kas tevi grib un tavas nācijas ētiku IEDRAGĀT?... nav jau jābrīnās,ka tev Bībele un dainas vienā vērtē, jo mani vienmēr ir fascinējušas dainu "ētika" un, vienu piemēru, tepat no Dienas portāla, izrakstīšu: Man māmiņa piesacīja, Krieviņam pist nedot. Ai,māmiņa,kā nedošu, Krievam balta pipelīte. Tāda,lūk, 34981. "svētā" latvju daina,kuru un citas, joprojām, var atrast DIENAS arhīvā 23.04.11. komentāros Z.Stankeviča raksta sakarā.
  • 3
  • 0
Vēja ziedi
V
Visas Zatlera veidojuma biedru runas, manevri līdz šim brīdim (ieskaitot) ir bijuši totāli pretrunīgi. Zatlers vienu, kāds biedriņš pavisam ko citu. Šī tēma ir viena no ZRP zārka naglām. Nav arī vērts muti dzisināt šajā homofašistu saietā. Nekas jau nebūs - ZRP nebūs noteicēji. Muļļas nav noteicēji.
un, kam tu ziedi un dziedi?
u
Komentārs
  • 0
  • 0
ironic
i
Zatlerieshi nāca cīnīties ar oligarhiem,bet tiem iepatikās pederasti. Zatlers nonācis smagās pretrunās.
to ironic
t
tev nepatīk pederasti? un kāds rasts esi tu pats?
  • 0
  • 0
Sodomitu tikumi
S
Visai neparasts noziegums fiksēts kādā no Pervomajskas rajona dzīvokļiem – par kanibāla iesācēja upuri kļuvis kāds 32 gadus vecs internetā iepazīts homoseksuālis, no kura gaļas slepkava izcepis kotletes un tās ar gardu muti notiesājis. .... Izmeklētāji sāka skaidrot, ar ko puisis sazinājies sociālajos tīklos, un tad noskaidrojās, ka viņš bijis reģistrējies vairākās geju mājaslapās. Drīz vien policija atrada arī rakstisku uzaicinājumu no kāda nepazīstama vīrieša, kurš ar viņu bija iepazinies un uzaicinājis pie sevis ciemos.
rādās,ka sodomīts no komentāra 22:0
r
nemaz nezin,ka nekur nav teikts, ka Sodomā būtu ēsta cilvēku gaļa... nupat TV3 demonstrēja mākslas filmu par bijušo Ugandas tirānu Aminu,kurš gan bija kanibāls (ļoti iespējams - arī ĪSTENS sodomīts,jo tās zvērības, ko viņš izdarīja ar savu sievu (sievām-?,jo īsto taisnību vien Dievs zin) liek asinīm no šausmām dzīslās stingt), bet viņa miesīgai mātei ļoti garšoja brūni sacepts cilvēka cepetis... savukārt,ar seksuālo orientāciju Aminam viss bija kārtībā - ne par velti viņš prasīja ārstam,vai ir sievietes,kam klitors KAKLĀ atrodas... kā redziet,NORMĀLIEM savi jautājumi un problēmas, kas protams nekādi NERENTĒJAS ar homoseksuālo kuslo vēlmi oficiāli reģistrēt savas partnerattiecības... bet viens gan ir skaidrs kā diena,Sodoma un Gomora ir jāmeklē NORMĀLĀ un PARASTĀ sabiedrībā,jo tieši tur ir tās IZDEGUŠĀS dvēseles,kas aiz LIELAS VAĻAS ir sevi SADEDZINĀJUŠAS un IZTUKŠOJUŠAS... ne par velti,TIEŠI TO Svētie raksti apliecina,bet ar sātana "svētību"(kā parasti) viss tiek apgriezts otrādi, un neviens to tik veikli un žilbinoši neizdara, kā sātans un viņa kalpi
  • 2
  • 0
who cares
w
Par ūberkristiešu tikumiem joprojām lasām ziņās no Oslo cietuma.
  • 2
  • 1
vairis
v
re kā balsis jāzvejo, gatavs ielist visiem visur un bez ziepēm. mantiskās atiecibas jau tagad var kārtot, uzraksta testamentu un viss notiek, nu nodokļi lielāki, bet ja jau taada milestiba, tad vai tad tas ir svarigi?
vairim atkal zvaigžņu stunda
v
kad vairoties
  • 2
  • 0
muziks
m
Loti pareizi un atbildigi, ka kaut viena partija nav divkosiga un ir civilizeta, kura velas ari viendzimuma partneru gimenem sakartot juridiskos jautajumus, kas bija jaizdara jau sen, pirms Latvija iestajas ES. Ja Visu Latvijai atbalsta so projektu tad es balsosu par VL, bet ja ne tad balsosu par Zatlera partiju.
andris
a
gribeju balsot par vienotibu- bet nu balsosu par zrp---- un cerams ka beidzot latvija pienaks diena kad dimiters ar kundzi ar steigu laidisies prom no latvijas- jautajums tikai ir - uz kurieni--------
izskatās,ka uz elli -
i
ko katrs SASTRĀDĀ,tur arī nonāk
  • 1
  • 0
Jūrnieks
J
Sākumā tikai mantiskās, bet ļoti drīz būs tā kā Anglijā. Geji jau panākuši, ka parlaments ir pieņēmis likumus,ka viņi var iet skolās un sludināt savu mācību. Un Homoseksuāļi to arī dara. Gejiem Anglijā ir daudz lielākas tiesības nekā normālajām ģimenēm. Geji iet angļu skolās un sludina savus tikumus. Ja vecāki negrib, ka viņu bērni mācas geju tikumus, tad otrā rītā mājās ir klāt policija ar jautājumu: "Kas jūs esat? Fašisti? Jums nepatīk citādi domājošie. Jā tā turpināsiet jums atņems bērnus un izaudzinās multikulturļā garā!" Tā Anglijā geji ielaužas kristiešu sabiedrībā un sagrauj to no iekšpuses. Tāpēc tāda milzīga naida propaganda pret kristiešiem visā pasaulē, arī Latvijā. Jo tie vēl ir vienīgie, kas turas pretī šai multikulturālisma ideoloģijai. Bet aiz gejiem stāv musulmaņi un gaida. Kad Geji sagraus kristiešu sabiedrību, musulmaņi viņus izkaus un pārņems varu! Mūsu politiķi to nejēgdami koķetē un rotaļājās ar homoseksuāļiem. Tāpat būs ar musulmaņiem. Neredzēdami paši savu un savas tautas galu. Gribēju balsot par ZRP. Nu nebalsošu.
PARDON,
P
otrajā rindkopā - kā normālie...
  • 0
  • 0
nu redzi,nabaga jūrniek,
n
tu gribētu balsot par ZRP (būtu interesanti zināt, kāpēc), bet tev bail, ka geji caur šo partiju dabūs lielākas tiesības,ka NORMĀLIE un, ka tie ies skolās un sludinās gejismu,un par cik normālie savu normālismu sludināt NEVARĒS, jo geji IELAUZĪSIES kristiešu sabiedrībā un sagraus to no IEKŠIENES un, musulmaņi,kas stāv aiz MUGURAS un to tik vien gaida,IZKAUS gejus (un pēc jūsu loģikas arī no iekšienes sagrautos kristiešus) un,protams, arī pārējos,kas vēl pēc geju BATĀLIJĀM būs dzīvi palikuši,un vara tiks pārņemta un nonāks musulmaņu ROKĀS, un tāpēc, tik aktuāls ir jautājums - kas notiks ar nabaga jūrnieku (protams,ja arī viņu nenokaus) pašu un, vai tik viņu neiemetīs TRAKO NAMĀ par šo bargi un brangi uzburbušo pasaules gala redzējumu un (ne musulmaniskās) CILVĒCES bojā eju dēļ pārlieku lielās varas došanu gejiem Anglijā. Ir patiesi visiem nopietni jāpārdomā,kas ir labāk - vai balsot par ZRP, un pieļaut cilvēces bojā eju, vai balsot,teiksim,par Šleseru,kurš gejus skolās nelaidīs un musulmaņiem (kas stāv aiz muguras)IZKAUŠANAS IESPĒJU tādējādi liegs. Nekā citādi nav iespējams SAPRAST izmisušā jūrnieka vēstījumu sabiedrībai un cilvēcei.
  • 1
  • 2
p.s.
p
Juurniek - nedaudz vairaak vari pastaastiit, kaa geji ieiet anglju skolaas? kaa armijas speeks iebrukuma veidaa, kaa informaacija maaciibu priekshmeta laikaa vai kaadasi ipashas ekskursijas tiek riikotas?:) nenormaali interesanti shkjiet uzzinat ko vairaak, jo iipashi dziivojot sheit Anglijaa un pirmo reizi par ko shadu dzirdot :)
  • 1
  • 1
p.s.
p
Juurniek - nedaudz vairaak vari pastaastiit, kaa geji ieiet anglju skolaas? kaa armijas speeks iebrukuma veidaa, kaa informaacija maaciibu priekshmeta laikaa vai kaadasi ipashas ekskursijas tiek riikotas?:) nenormaali interesanti shkjiet uzzinat ko vairaak, jo iipashi dziivojot sheit Anglijaa un pirmo reizi par ko shadu dzirdot :)
  • 2
  • 1
hahahha
h
nenormaali smiekliigs sacereejums! nu vispaar jau murgojums Jums te sanacis, bet tieshaam sasmeejos :))) ak tad geji = musulmanji, ja? klau, tu neesi tas pats tumsoniigais politikjis, kas HOMO LV filmaa saka - "vinji ienaaks muusu skolaas un panjems muusu beernus" :)) nee nu izdoma tieshaam netruukst Jums. Es briizhiem briinos, kur shaadi cilveeki darbojas internetaa, bet ir tik neizgliitoti un atpalikushi. Es saprotu, ka var atsevishkjas religjijas nesaistiit vai kaa, bet nu shitaada tumsoniiba informaacijas zinjaa par it kaa geju vai musulmanju propagandu paarspeej visu :)
  • 3
  • 1
who cares
w
"Geji jau panākuši, ka parlaments ir pieņēmis likumus,ka viņi var iet skolās un sludināt savu mācību." === Šamējiem ir kāda īpaša mācība, ko sludināt? Inčīgi.
  • 2
  • 1
Soross
S
ZRP ir Vienotība nr.2
sorross
s
SC savukārt Vienotība nr.3
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas