Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

ZRP un Vienotība par koalīcijas kodola veidošanu pirms sarunām ar citiem nevienojas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieva
i
Veiksmi! Gaidam uz progresiviem rezultātiem!
Arvis
A
SC ir kreisa partija, bet pārējās 4 ir labējas partijas. Demokrātiskā pasaulē kreisie veido kreisas partijas, bet labējas, labējas valdības, Ņemot to vērā ir tikai viena iespēja sastādīt labēju valdību no: ZRP, Vienotības, VL- TB/LNNK. Un nevajag šeit piesaukt kaut kādas etniskas pretimstāvēšanas, jo tādas šeit vienkārši nav!
monitors
m
Nu jā, par lielajām koalīcijām, kur kopā iet labējie ar kreisiem, it īpaši sarežģītās politiskajās situācijās, dzirdējis nebūsi. Tā, piemēram, kā bija Kīzingera un, ja, nemaldos, arī iepriekšējā Merkeles valdībā Vācijā. Ideja te ir viena - būtu noderīgi arī SC izvārtīt pa konsolidācijas dubļiem, lai neliktos balti un pūkaini viņu elektorātam. Un vēl VZ ir doma par tauta vēlētu prezidentu. Vajag divas trešdaļas balsu, jo tas ir Satversmes grozījums. Tagad viss skaidrs?
  • 0
  • 0
Oskars
O
Kāpēc ATLAISTIE SAEIMAS DEPUTĀTI tautasZAGĻI atkal grib turpināt savu MELNO darbu ?????????
anglosaxis
a
Šovakar LNT partiju līderu tikšanas bāleliņš Dzintars kartējo reizi sarunāja tik daudz muļķību, ka jāsaka - par agru jums, zēniņi, valdošajā koalīcijā. Vēl jāaug un jāmācās.
Tam papagailim Dzintaram
T
nerūp, kā dzīvo tauta, bet ar sapelējušu saukļu palīdzību tikt pie siles.
  • 0
  • 1
Arnolds
A
Vai politiskais spēks par kuru es balsoju ZRP izrādīsies nelieši un uzmetīs latviešus, šādas aprises sāk veidoties, tad šīs būs sliktākās vēlēšanas manā mūžā un es darīšu visu, lai ZRP pajuktu, jo nodevībai nav piedošanas.
A.Krauls
A
Ja ZRP veidos valdību ar SC, tad es tajā būšu vīlies par to balsojot un tā būs tāda pati melu un neliešu partija, kā Šleseristi un būsšu priecīgs, ja šada partija pēc iespējas ātrāk noietu pa burbuli, jo nodvību paciest netaisos
sdc
s
Gaida Maskavas komandu
Kriss
K
Ja ZRP veidos valdību ar SC, tad es uzskatīšu viņus par latviešu nācijas nodevējiem un būšu laimīgs, kad šāda valdība dabūs no latviešu tautas galu un kritīs
Aelita
A
Ja valdībā ar ZRP būs SC, tad es nolādēšu šo 17.septembri, kad nobalsoju par ZRP
monitors
m
Nu ja, un Zatlers no tevis nobīsies un darīs tā kā tu viņam liec. Zināšanai - Zatlers nebaidās ne no viena. Ne no Lemberga, ne žurnaļugām, kas te priekšvēlēšanu periodā ironizēja par viņa partijas tapšanu, ne arī no Šķēles, kas viņam prezidenta amatu iešķieba. Viņš noraka Auderu, kad tas mēģināja izmest viņu no traumām, viņš mierīgi devās uz Valsts prezidenta amatu, arī tad, kad sākās visa tā pajolīgā kampaņa "Zatleram - nē!", viņš arī nebaidījās publiski pateikt, ka saņēmis pateicības no slimniekiem, viņš piespieda Saeimu pieņemt likumu par Saeimas atsaukšanu, paziņojot, ka vai nu tāds likums būs, vai arī viņš tautas kalpus atlaidīs. Un deputāti pierāvās, izstrādāja un pieņēma likumu. Un arī tagad viņš koalīciju veidos tā, kā uzskatīs par vajadzīgu. Ļoti spēcīga personība.
  • 1
  • 0
Ilmārs
I
Kodols būs Saskaņa ar Zatleru. Cieti!
fans
f
Kukule ir tik skaista! Es balsoju par ZRP tieši tāpēc, ka ceru tagad viņu daudz biežāk redzēt gan avīzēs, gan TV! Un viņa ir arī tik gudra!
Tikai tā
T
Nekādus SC vai ZZS! Es nebūt neesmu V&ZRP vai VL atbalstītājs, bet vienreiz jābūt šādai un tikai šādai koalīcijai pie varas. Vienalga, kādu cenu par to maksās tauta, bet vienreiz vienā katlā būs tie pareizie, svētie un šķīstie. Nebūs ne oligarhu, ne moskovītu, kas traucē. Nevarēs Vienotība kā līdz šim, bļaut, ka viņai visi traucējot. ZRP tas ir kauls no Vienotības kaula, VL padevīgi darīs visu ko Vienotība liks. Tad arī redzēsim Saulvežus darbībā un nu jau bez mūžīgās atrunāšanās un vainīgo meklēšanas.
zvirbulēns
z
Kāda tā Kukule, ārprāts, kaut kas starp...., starp....., nu labi, lai paliek, Zatleriene, pieskati Zatleru, ka nesanāk joki, kā ASV prezidentam ovālajā zālē ! Nē, var tikai ierēkt! :)
borcinsh
b
...kukule - ka kukule !!! bet zvirbulens - tipiskais zemlatviesha suds-provokators ar zvirbulena smadzenem ! laikam galvas parametri atbilst tikai nacislaikaa - leņķim
  • 1
  • 0
zelta karts?
z
Zelta karts ir VL rokas? VL TBLNNK ir iespeja nepielaut Biskekas centra ieklausanu valdiba. ari Zatleram der atgadinat ka nav jega Latviesu oligarhu vieta valdiba likt krievu oligarhu atbalstitajus, vienkarsi tas ir stulbi. Tiesi krievu oligarhu atbalstitaji balsoja par Slesera neizdosanu KNAB.
monitors
m
SC nebalsoja pret Šlesera kratīšanu. Vienkārši atturējās. Tur bija viens knifs. Pieprasījums nāca no KNAB nevis prokuratūras. Bet deputātiem jāreaģē uz prokuratūras pieprasījumu. Bez tam Šlesera partijas ir SC koalīcijas partneris Rīgas domē. A bez LPP/LC Rīgas domē SC paliktu dziļā opozīcijā. Vot tādas tās lietiņas.
  • 0
  • 0
ddt
d
Tieši tā. Un saimnieki ASV vētnbiecībā jau ir likuši "pārdot" LV Krievijai - Rungainis tak jau summu nosauca - 20 miljardi; jautājums tikai vai Krievija tik daudz maksās, bet nu SC valdība būs šā vai tā. :D Un tūdaliņiem laiks saprast, ka tas ir uz labu, jo paši 20 gados nav spējuši paveikt neko, tikai izputināt valsti!
  • 6
  • 7
Beidz aurēt!
B
Kā saimnieki abiem Voldiņiem liks tā būs.
  • 8
  • 4
Dr.xy
D
Ja,ZRP nevienosies ar Vienotibu un VL- TB/ LNNK,tad personigi Zatlers ir pelnijis,ka vinu,lidz muza beigam,ievieto zoologiska darza merkaku kratina.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas