Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

ZZS rosina nākamā gada budžetā papildus piešķirt vairāk nekā 96 miljonus latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Johaidi !
J
August, kas par vērienu, bet saki atklāti, cik ZZS piešķirs Latvijas lauksaimniecības straujākai attīstībai? Cik jums tajā ZZS ir zemnieku, lopkopju un aitu?
Atis Vilkatis
A
"Latvijas Velotransporta valsts attīstības programmas 1999.-2015.gadam" aktualizēšanai un pieskaņošanai nākamajam Eiropas Savienības finanšu plānošanas periodam. Finansējumam vides inspektoru algu paaugstinājumam tiek prasīti 25 500 lati. Laikam tie domāti bēdīgi slavenajam puisēnam vai viņa dibinājumam pateicībā par Emša naudas portfelīša ar naudu traktora pirkšanai nesāšanu!
Ozo
O
Zaļie ir vienīgie par ko jēga balsot! Iznesa gan treknos gadus, gan nenormālo budžeta samazinājumu! Tā jaunā nepārvēlētā ex-ķirurga Reform partija gan ir kā violēta kaka baltā sniegā! :)
Precizēsim
P
Nevis iznesa, bet ir tieši vainīgi par vainīgi par visu kas notika treknajos gados un pēc tam sekojošo budžeta griešanu.
  • 5
  • 0
breksis
b
Gļēvais līdaka - aizver muti:)! Mazāk dzert vajag, tad aknas un sirds būs kārtībā:)
ZZS Projekts.
Z
Kapec ZZS neplano buvet rupniecibu Latvija, lai cilvekiem butu darbs , lai butu ar ko samaksat pakalpojumus par arstniecibu. Tikai zin ka teret tautas naudu, a atskaiti mums neviens nedod cik un kas bija padarits, visi tikai noraksta uz projektiem, bet viss paliek uz vietas. cilvekiem videja alga ir 200Ls peec nodokliem 140Ls. Ne paest ne bernus izskolot, Ka mums vecumdienas iztikt?! Vai valdiba par to doma?
miljoni
m
Visas pieprasitas summas ir triskartigi uzpustas! Palasiet ciparus un padomajiet! Si kampeju partija vispar neprot skaitit neierekinot kukulus! Tapec ari valsts ir trubaa. Pie sadas augsu izskerdibas.
Ozo
O
Ļoti normāli priekšlikumi! Zaļie ar Zemniekiem ir vienīgie kuri cīnās par Latviešiem Latvijā! Vienīgi pieļāva vienu kļūdu, ka nepārvelēja to LEMPI, kurš visu valsti sačakarēja. Turieties! O.
Jana
J
ZZS ar Brigmani priekšgalā saspieduši galvas. Tā aizņemti ar sava maizes tēva nedienām, ka par citu vairs nav spējīgi domāt.
ZZS meslainee!
Z
Palassiet uzmanigi ZZS nosauktas summas! Viena skolotaja gada alga ir 2400 ls uz rokas, bet te paris kabinetu iekartosanai prasa 65 tukstosus! Tas ir vairak kaa uzbuvet veselu maju! Vai 2 kapa vieta apkopsanai prasa 150 tukstosus! Bet dziva dodosa skolotaja iztikai pietiek tikai ar 2 tukstosiem gadaa! ZZS vispar nav sajegas par patiesajam izmaksam, jo vini visas cenas ierekina otkatus!
Jūs satraukums mulsina -
J
vai tad tiešām vēl līdz šim nav skaidrs, ka ZZS kopā ar SC darīs visu, lai liktu sprunguļus ratos tiem, kuri mēģina izvilkt valsti no dziļās bedres, no bedres, kuras rakšanā savu roku pielika arī ZZS, visus šos gadus būdama valdībā, arī Kalvīša valdībā, laikā, kad par Vienotību neviens pat nebija dzirdējis!
  • 7
  • 1
progresivais nodoklis
p
Maksimalo porgresivo nodokli 50% butu jaievies no 4000 ls algas. Bet sakt progresivo no 2000 ls algam. Vienlaicigi butu japacel ar nodokliem neapliekamais iztikas minimums,jo tas ir tikai lai nodrosinatu izdzivosanu, un tas butu 150 ls. Tad butu vistaisnigakaa progresiva nodokla ieviesana Latvijaa. Tad ari cilveki nebrauktu prom no Latvijas.
1 km maksaa 1 miljonu Latvijaa!
1
Autoceļa Dūči-Limbaži posma 7,8 kilometru garumā rekonstrukcijai Grigule prasa piešķirt 5,147 miljonus latu. Vai tas bus Zelta cels?????
nu bet
n
Vēlēšanas tuvojas, naudu vajag, no valsts kases pagrābt nevar, bet opozīcijā sēdošiem nejēgām neviens neziedo.
  • 4
  • 1
nonsens
n
Politiķe aicina 65 000 latu piešķirt Ķemeru vidusskolai dabaszinātņu kabinetu aprīkojumam un praktisko darbu un eksperimentu veikšanai. 100 000 latu tiek prasīti "Aspazijas mājas" rekonstrukcijai Jūrmalā. Kapa sakartosanai 150 tukstosus! Ak dievs, kas par milzu summam tiek pieprasitas tur, kur pietiktu ari paris tukstosiem!
cik zināms
c
Vidusskolu dabas kabinetu ierīkošana jau tika finansēta no ESF līdzekļiem!
  • 6
  • 0
Vilks
V
Medicīna un zinātne ok, bet kā šī glumiķa brigmaņa vadītā partija nav pamanījusi, ka drīz vairs nebūs ko ārstēt un arī zinātnei nevajadzēs naudu, jo pēdējie profesori izmirs? Tuvredzīga domāšana.
NU
N
Zinātnei būtu labi, bet ne jau ar mērķi "lai kopumā tā saņemtu 0,15% no iekšzemes kopprodukta".
  • 3
  • 1
Cik no tā ir miljoni,
C
lai noturētu Latvijā esošos speciālistus no emigrācijas kārdinājuma? Pie aprēķiniem ņemt vērā, ka emigrācija sākas ar idejas attīstības atteikumu svešā bankā, kad savas Attīstības bankas vēl nav.
vēl ir laiks...
v
Varētu taču ZZS pielikt klāt vēl vienu nulli. Vientieši, kas atbalsta šo populistu un Lemberga blēžu partiju, būtu sajūsmā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas