Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

ZZS satraukti par valsts budžeta konsolidēšanu uz pašvaldību rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
janis
j
piecienojos cony tieši tā
Buba
B
No vienas puses, - atbildīgu darbinieku atrast visai grūti, ir izaugusi paaudze, kas dzīvo no pabalstiem. No otras puses - pašvaldībām vajag vairāk līdzekļu pabalstiem, arī Rīgā mazinoties bezdarbs un TAI PAŠĀ LAIKĀ ievērojami pieaugot pabalstu prasītāju skaits. Un nevienā pusē - pašvaldību loma uzņēmējdarbības, darba vietu radīšanas lauciņā. Kas mēģinājis Rīgā iziet pa neskaitāmo atļauju, saskaņojumu moku ceļu, tas sapratīs.
nunu
n
Laikam piegriezīs skābekli Venspilij! :) Uz priekšu!
pat
p
pēc komentāriem var just ka tautiņai tās pašvaldību štelles piegriezušās. Tikai diemzēl neredzu kādu kas varētu to varžu dīķi padzenāt.Sprūdžiņš tāds pajauns izskatās,Dombrovskis pamīksts,utt.
02.11.2011
0
Tagad cits nekas vecīt tev neatliek kā tikai kritizēt, ja kāds vēl ZZs tic.
koijots
k
zzs šakāļi jau sāk gaudot!
Andrejs
A
Re kā Brigmanis uztraucas par savu maizes tēvu Lembergu! Sūta vēstules uz visām debess pusēm, jo Ventpils boss vairs nevarēs ar vieglu roku tērēt naudu pozitīvisma kampaņām un pašreklāmai. Ja jau tik naudīgs, ka apbalvo visas ziedu pasniedzējas tantiņas, lai nauda labāk paliek valsts kasē. Kā nekā jāsatraucas jau ir, jo kas tad sponsorēs pašu ZZS... Grūti laiki Brigmanim!
sets
s
tārpi pauž satraukumu. komuņagas
lllllll
l
Uzskatu---ka jaunā koolīcija ir---UZ PAREIZĀ CEĻA,VISMAZ IR IERAUDZĪJUŠI ---KAM IR K;ARTĪGI JĀPIEVĒRŠ UZMANĪBA---PAŠVALDĪBAS BLĒDĀS ,MANUPR'ĀR,UN SMIEKLS NĀK,KAD bRIGMAŅKUGS---PIEMIN IEDZĪVOTĀJUS---SMIEKLĪGI TAS LIEKAS,JO DOMĀJUŠI IR TIKAI PAR SEVI UN PAŠVALDĪBAS PASTĀV TIKAI PRIEKŠ ATSEVI''SKU KATEGORIJU KATEGORIJAS PARAZITĒ\SANAS---TAS IR KRIMINĀLI,DISKRIMINĒJOŠI,KMONSALIDĒTIES VAJAG VISIEM ---ARĪ PAŠVALDĪB';AS---SAMAZINĀT---LIKVIDĒT JAUNSLEIŅA IESTĀDĪJUMU!!!!!!PRIEKŠ KAM TAS VAJADZĪGS---TIKAI ALGU SAŅEMŠANAI---jAUNSLEINIM GADĀ---PĀRI 30000 TŪKSTOŠI LATI---TAS IR KUT KAS ŠAUSMIGS---TAS NORĀDA,KA PAŠVALDĪBĀM ---NAUDAS PAR DAUDZ!!!!!!!
Pilnīgi pareizi,
P
ja kāds grib darboties biedrībās,savienībās,kā piemēram Latvijas pašvaldību savienība,tad šo savienību budžetu jāveido no savienībā sastāvošo fizisko biedru,biedru naudām,kas tiek maksātas no pašu algas nevis visu samaksā nodokļu maksātāji iedzīvotāji,strādājošie,kuriem tādas savienības nebūt nav vajadzīgas.
  • 3
  • 0
ziniet ko!!!!!!!!
z
ZS ir neapmierināta ar to, ka par 2012.gada budžeta konsolidāciju koalīcija plāno izlemt vienas nedēļas laikā. "Taču šoreiz situācija ir vēl nepatīkamāka, jo Latvijas pašvaldības vairs nepārstāv neviens no esošās koalīcijas partneriem," teikts ZZS vēstulē. Kā apgalvoja Brigmanis, LPS vairs netiek iepazīstināta ar 2012.gada valsts budžeta "jauninājumiem", jo tie būtiski skars ikvienu pašvaldību, ikvienu iedzīvotāju. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Ar kādām tiesībām jūs Brigmaņa kungs ---atļaujaties runāt --katra iedzīvotāja vārdā!!!!!Ne katram iedzīvotājam tās jūsu pašvaldības ir vakadzīgas---nav nekāds noslēpums ,kas PAŠVALDĪBAS IR---PARAZITĒJOŠAS IESTĀDES UZ CITU RĒĶINA---PROTI-=--DARBINIEKUISLIŅĶI ,DZĒRĀJI,PABALSTU DIEDELĒTĒJI,KO JŪSU VALDĪŠANAS LAIKĀ IR SPĒJUŠI JŪSU PAGASTPRIEKŠNIEKI---VISU IZPĀRDOT PAR SVIESTMAIŽU CENU,VEIKT VIRKNI NELIKUMĪBU,KORUPCIJA ZĒLA UN PLAUKA,NEBUJA KAM PASŪDZĒTIES---JO PIESEDZĀT VIENS OTRU---NU BŪS PIENĀCIS BRĪDIS JŪS ATMASKOT---MANUPRĀT!!!Griezt nost pašvaldībām manuprāt ir iespējams vismaz 50%--- jo naudā šie burtiski peldas.Priekš kam j;aalgo Jaunsleiņa kantoris---nav tāds vajadzīgs!!!!!!Korumpanti sāk uztraukties--manuprāt!!!!Nekas ---jūsu blēdības laiks drīz var izbeigties---jo vēlēšanas arī nav aiz kalniem|!!!!!!!!!!!!!!!!Manuprāt!!!!!!
ome
o
Jaunā koalīcija malači.Vismaz domā par parasto cilvēciņu eksistenci,nevis par pārēdušos domnieku pašlabumu.
vot
v
Tiešām pašvaldībās ir lielas algas,un šķiet, ka mētājas ar naudu vietā un nevietā,bet ģimenei ar bērniem jāskaita katrs santīms.ZZS atgrūsti no siles tāpēc trako.
Jā,pāšvaldību galvenais mērķis,
J
atbalstīt ģimenes,attīstīt jaunas saimnieciskas darbības nevis barot broiļerus,kas iesēdušies lielā daudzumā pašvaldību biroju silēs.
  • 3
  • 0
mutipalaist pol
m
nu bet kādas vēlēšanas būs nākamās, pag , stop, nekad nevar tagad zināt
ZZS demagoģija
Z
Tas ir nenormāli, ja kādas pašvaldības fīrers saņem vairāk nekā ministru prezidents. Cik saprotu, tad tādu pašvaldības darboņu mums ir ne viens viens. Kā var salīdzināt šādus atbildības līmeņus pašvaldības labā? Lūk, kur var pamatīgi ietaupīt. Gan jau vēl ir arī citi darbonīši, kuri pašvaldībās dzīvo kā nieres pa taukiem.
Tā ir, bet,
T
ne tikai pašvaldībās,- ministrijās arī netrūkst "neaizstājami speciālisti", kuru algas vairākkārt pārsniedz ministru prezidenta algu. Īpaši apmaksāti ir līdzekļu piešķīrēji un struktūrfondu dalītāji.
  • 3
  • 0
gogo
g
jaunās valdības plāni kontekstā ar rīgas sc, oligarhu, un kampēju "spaidīšanu' izklausās neticami labi! daži labi rīgas pensionāri, kuri vizinās par velti, no bļaušanas var dabūt krampjus :) zzs krampjus dabūs 100% - tāds trieciens pirms pašvaldību vēlēšanām

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas