Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

ZZS seko Latvijas politiskajām tradīcijām un veido savu astoņkāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hi
h
tas veel nav viss, turpinaajums sekos
Milda
M
īsts augonis,ne Augulis.
jumors
j
Paklau- tos puišus maina vietām, nevis ieceļ no jauna- kur te panesās nozagšana? Kā patīk skaitīt ļaunās mantras- lai Dievs žēlīgs!
Andersons
A
Kas paliks pāri vēlētājiem? - Tas, ko viņi ir nopelnījuši: trīs pirkstu kombinācija!
pamela
p
Daudzi ļoti labi,pareizi komenti,BET Augulis "atnāca"p-ag.Saeimā kā LM ministrs kā no patversmes izlingots.Tagad nu jau SM amatā ar Hūtes atbalstu visus met ar troksni laukā pat neiepīkstoties par konkursu !Pats gan arvien vēl izskatās pēc patversmes kontingenta ,tikai ar labāku ancuku. Tagad nu jūtam KO nozīmē izbalsot Maizīti no ģen.prokurora amata.Kalnmeiers NAV bieds Hūtei.Nosper konservu bundžu veikalā - trīs gadi GARANTĒTI,bet nosper 3-īs un vairāk miljonus -- varēsi PATS ! dalīt SEV ! budžeta naudiņu. Ja notiek viss tā kā notiek,tad rodas pamatotas aizdomas ,ka gan Dombrovskim,gan Vienotībai ir pilni skapji ar grabošiem skeletiem,JO KĀ var ļaut vienam krimiķim pārvaldīt valsti???(AŠ)2 vismaz bija līdzvērtīgi partneri un neļāva TĀ sev kāpt uz galvas un būt FAKTISKAJAM naudas "likumīgajam"izzadzējam "savai"pilsētai un tad plātīties ar mums visiem nozagto miljonu sakārtotu pilsētu. Mīļā tauta,te nu TOMĒR ir kas jādara nu NEVAR ļaut arī Vienotībai izandalēt ar Hūtes roku ,Latviju. Ušaks andelē RD budžetu!Kas paliks p'ari vēlētājiem?
Ramona
R
Vai Augulis izskatās pēc Ministra? Nobijies trusītis!
Ris
R
Par visām nezinu, bet dažās organizācijās nomaiņas ir loģiskas un pat bija ļoti nepieciešamas. Varbūt Freimaņa k-ngs ir ļoti zinošs par visu nomainīto kvalifikaciju -stipri šaubos. Divi iepriekšējie ministri amatos sabāza daudz nekompetentas personas
I.Gr.
I
Shito ZZS nedarbu veeleetaaji neaizmirsiis! Atlaist iestraadaajushos darbiniekus! Salikt iesildiitajaas vietinjaas savus nespeejniekus, kuru vieniigaa priekshrociiba ir partijas graamatinja kabataa! To izliidzinaat var tikai ar kaadu sekmiigu pasaakumu: Cellulozes razhotnes buuvi, speekstaciju uz Daugavas, vai atbalstu paartraukshanu nelatviskaam skolaam. Peec 2-3 gadiem izshkjirsies, vai shie baroklji buus no aizgalda jaapadzen!
tas Augulis
t
ir "kaunīgais" zaglis!
nebija bail
n
Baķku izmest!?
Ass
A
Valsti mēģina ietekmēt mafiozs politisks cilvēks, kuram plaša apsūdzība. Pilnīgs sviests! Tikai Visu Latvijai spēj strādāt Latvijas labumam!
rega
r
Nekas nemainīsies, kamēr pastāvēs daudzpartejiskā sistēma. To pierāda arī Latvijas vēsture. Līdz Ulmaņa nākšanai pie varas bija tieši tāds pats bardaks.Partijas cīnās savā starpā par varu un naudu, apzogot valsti un tautu. Diemžēl latviešu tauta nav spējīga cīnīties, bet izvēlas vieglāko ceļu - braukt projām.
Ramona
R
Vienotība pati ar EM Kamparu novākusi nepaklausīgos. Vienotība tādi paši pakaļas.
zibentiņš
z
es arī tikšu kādā valdē, tikai jāizdomā, kurā partijā stāties :)
vilis
v
Normāla prakse.Izbeigsies tikai tad,kad valstij vairs nebūs īpašumu.Nevajadzētu gan tik bieži mainīt valdības.Vislabāk lai nostrādā vismaz 4 gadus,līdz nākamām vēlēšanām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas