Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

ZZS un SC tiesībsaraga amatam virza Jansonu; Vienotība vēl domā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaunups
J
Nu galīgas auzas! Haltūra! Mudīgi uz Jēkaba kazarmām pēc graķīša! Ilgi negaidīšu, man uz partijas sēdi jāskrien, jāštuko kā Latvenergo nokāstais piķis labāk starp jenotīšiem sadalāms. Savādāk mūsu ir daudz, visi tik izbadējušies, bet silē visiem nepietiek. Būs labāks pantiņš, dabūsi ne tikai spirta blašķi, bet arī jaunas ūzas, tā ka ir iemesls pacensties
KLM
K
pamaini repertuāru ................................................ ............... var pamainīt - no mākoņiem pār Latviju PLL zirgāboli krīt
Jaunups
J
Mmmm, vienalga švaki! Nodrillēta plate, dafai vairāk radošuma, vairāk partejiskā niknuma! Tauta nenoticēs! Idejiskākam vajag būt, daudzveidīgākam, savādāk pa gabalu redzams, ka par spirta pudeli uz mums strādā. Pilnveidojies 'džekiņ, pamaini repertuāru!
KLM
K
centīgākam vajag būt čalīt! ................................................... ..................... centība noder lieti kad tiek apzagta Bērnu slimnīca oranži un cieti - viņus vajag slavināt - oranžā zirgā stikla kalnā jāt un tautu ar 7 trekniem gadiem uzrunāt
Jaunups
J
Štruntīgs tu rīmjkalis! Vai nu spirta deva būs jāpalielina vai vilka pase jāizsniedz!Ja reiz esi ķēries pie tautas nodevēju slavināšanas, centīgākam vajag būt čalīt!
!!!!!!!!!
!
DRUSCIŅ KĻŪDĪJOS ZZS NAV SVARĪGA VALSTS , BET SAVAS UN SAVA SAIMNIEKA INTERESES.NOSPĻAUTIES VIŅIEM UZ KOALĪCIJAS LĪGUMU.
!!!!!!!!!
!
Vienotības kandidāti paši arī vainīgi , jo visi kā viens atteicās kandidēt un tagad jāsamierinās ar to , kas ir. JĀATCERAS , ka ZZS vienmēr , dienu un nakti stāv sava saimnieka pēcpuses sardzē un arī tāds amats kā tiesībsargs var palīdzēt Lembergam izvairīties no soda. Tur tā sāls - ZZS nav svarīga valsts , savas un sava saimnieka Lemberga intereses.
KLM
K
Bet vēlētājiem, diemžēl, tas fakts neko neizsaka...!!! ............................................. ..................................................... Manupr āt, diemžēl, tas kaut kas nesaprotams - tā ir okupācijas noliegšana un Okupācijas muzeja ignorance...Bēdīgi bezgala !
Interesanti
I
KLM » praktiskais latvietis 21:23 Mēs vēl ZZS pieminēsim šito čomošanos ar krieveļiem. .............................................. . ........................... vai tiešām Jūs domājiet, ka agrāk LKP CK loceklis biedrs Lembergs un Saldus rajona kompartijas 1. sekretārs biedrs Brigmanis čomojās ar amerikāņiem? ----------------------------------- -------------------- Bet vēlētājiem, diemžēl, tas fakts neko neizsaka...!!!
KLM
K
steidzīgi cep augšā rīmes ..................................................... .................... ir kāļi un sūda brāļi un dažādi tie garšo ēdējiem - tu piederi pie pēdējiem P.S. Speciāli tev - vari piekārt pie oranžas sienas
Jaunups
J
Nelej ūdeni, steidzīgi cep augšā rīmes par to, kā ļaunais Kalvītis un Maskavas roka drāž visus elektrības lietotājus Latvijā! Un neaizmirsti pierakstīt, kā nabaga dombīts ar kempereli izmisuši cīnās pret to
KLM
K
Jaunups Lasītājs? Stils līdzīgs.
Человек
Ч
Наконец наш русский .... а скоро мы везде будем
Jaunups
J
O, KLM no pagultes izlīdis! Kur tad tu biji mūsu jenotu čabulīt pie rakstiem par mūsu jenotu čomiņu dombrovska un kempereļa nedarbiem ap Latvenergo tarifiem? Tur tā prasījās pēc kādas perversas rīmes par to, ka pie visa vainīgs visuresošais Kalvītis. Tā tu draudziņ paliksi bez algas!
KLM
K
čomošanos ar krieveļiem. ............................................... ........................... vai tiešām Jūs domājiet, ka agrāk LKP CK loceklis biedrs Lembergs un Saldus rajona kompartijas 1 sekretārs biedrs Brigmanis čomojās ar amerikāņiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas