Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Linstow vērsīsies policijā par nelikumīgu citu taksometru firmu iekļūšanu taksometru stāvvietā

Pilsētvides un tirdzniecības centru attīstītājs Linstow Center Management (Linstow) vērsīsies policijā ar iesniegumu, lai noskaidrotu, kā negodīgā ceļā citas taksometru firmas ir ieguvušas AS Rīgas taksometru parks iznomātās teritorijas Stacijas laukumā iebraukšanas karti un vai nav veiktas citas pretlikumīgas darbības, informēja Linstow pārstāve Aija Liepiņa.

Jau ziņots, ka piektdienas rītā Stacijas laukuma taksometru stāvvietā izveidojās konflikts starp taksometru pārvadātāju uzņēmumiem, novēroja biznesa portāls Nozare.lv.

Taksometru stāvvietas zeme pieder pilsētvides un tirdzniecības centru attīstītājam Linstow Center Management, un uz nomas līguma pamata šo stāvvietu izmanto AS Rīgas taksometru parks jeb Red Cab taksometri. Šonakt stāvvietā iekļuvuši citu uzņēmumu taksometri, kuri izvietojās pie ietves, līdz ar to Red Cab taksometriem nācās veidot paralēlu otro rindu, kas apgrūtināja pasažieru iekāpšanu.

Linstow pārstāve apliecināja, ka teritorija pie tirdzniecības centra Origo ir nodota apakšnomā Rīgas taksometru parkam, kas ir šīs teritorijas apakšnomnieks, kurai tādējādi vienīgajai ir tiesības lietot šo teritoriju.

Naktī uz 26.aprīli iznomātajā teritorijā, pārvarot drošības barjeras elektronisko aizsardzību, nesankcionēti iekļuva citu firmu taksometri un līdz šīs dienas vidum traucēja Rīgas taksometru parka darbību. Linstow saņēma informāciju no Rīgas taksometru parka, ka iebraukšana teritorijā ir notikusi ar prettiesiski iegūtu Rīgas taksometru parka iznomātās teritorijas iebraukšanas karti, informēja Liepiņa.

"Ar Linstow vadību sazinājās SIA Kika Auto taksometra vadītājs Arturs Bžežinskis un SIA Limuzīnu centrs īpašnieks Grigorijs Golcs, kas savu darbību pamatoja ar privātā tiesu lietā Senātā pieņemtu blakus lēmumu. Sarunas laikā Linstow pārstāvji paskaidroja, ka minētais Senāta blakus lēmums juridiski nedod tiesības iejaukties Rīgas taksometru parka darbībā Linstow nomas teritorijā," skaidroja Liepiņa.

Rīgas taksometru parka komercdirektore Anita Pakalniece apstiprināja, ka šāda nelikumīga iekļūšana stāvvietā naktī ir notikusi, un piebilda, ka dienas vidū "svešie" taksometri no stāvvietas aizbraukuši. Pirmdien, 29.aprīlī, Rīgas taksometru parka valdes sēdē tiks lemts, vai uzņēmums par notikušo vērsīsies tiesībsargājošajās iestādēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas