Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Grausta ugunsgrēka dēļ Rīgā no siltumtīkla atslēgtajām mājām pievienota pagaidu apkure

Kalnciema ielas 2B sešstāvu ēkas ugunsgrēka dēļ no siltumtīkla atslēgtas piecas mājas, aģentūru LETA informēja Rīgas siltums pārstāve Linda Rence.

Viņa atzīmēja, ka ugunsgrēkā cietušajām ēkām nav konstatēts sprādzienbīstams stāvoklis.

Vienlaikus viņa norādīja, ka Rīgas siltums patlaban operatīvi strādā pie pagaidu siltumtīklu veidošanas un pagaidu siltuma pieslēguma. Svētdienas vakarā pagaidu apkuri visām mājām ir izdevies pievienot.

Kā ziņots, naktī no 24. uz 25.novembri plkst. 3.38, Kalnciema ielā 2B, Rīgā, neapsaimniekotā mājās izcēlās ugunsgrēks ar atklātu liesmu, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUDG) pārstāve Inta Palkavniece.

Ugunsdzēsējiem un glābējiem ierodoties, konstatēts, ka no sešstāvu neapsaimniekotas ēkas jumta nāk dūmi, bet gandrīz visi stāvi deg ar atklātu liesmu un uguns strauji izplatās. Tā kā ēkas iekšpusē griesti bija no koka un apdeguši krita lejā un ēkas starpstāvu pārsegumi draudēja iegrūt, dzēšanas darbus veikt iekšpusē bija bīstami pašiem glābējiem, tāpēc ugunsgrēka dzēšana tika veikta no ārpuses.

Vēlāk, plkst. 7.16, ugunsdzēsējiem glābējiem izdevās šo paaugstinātas bīstamības ugunsgrēku lokalizēt, novēršot liesmu tālāko izplatību uz citām ēkām un tajā kopumā 4650 kvadrātmetru platībā dega sešstāvu neapsaimniekotās ēkas visi stāvi un jumts.

Patlaban ugunsgrēka dzēšanas darbi turpinās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas