Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Izskatīs iespēju palielināt algas Rīgas satiksmē

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņas centrs) otrdien tikšanās laikā ar _Rīgas satiksmes _arodbiedrības LABA pārstāvjiem apliecināja, ka nākamgad tiks lemts par atalgojuma iespējamo palielināšanu _Rīgas satiksmes _darbiniekiem.

Domes priekšsēdētājs uzklausīja darba kolektīva pārstāvju viedokli par uzņēmuma problēmām. Tika minēts, ka atalgojums, kādu saņem transporta vadītāji, dispečeri, vagonu uzkopēji un citu kategoriju darbinieki, kļūst arvien nekonkurētspējīgāks, un tas izraisa augstu kadru mainību. 

"Jāņem vērā, kā 2012. gadā nav plānots algu pieaugums nevienā pašvaldības institūcijā vai uzņēmumā, izņemot Pašvaldības policiju, kur darbinieku saņems uzturdevas kompensāciju. Tomēr 2012. gada septembrī atgriezīsimies pie jautājuma par atalgojuma palielināšanu Rīgas satiksmes darbiniekiem, kuri veic patiešām ļoti atbildīgu darbu. Atkarībā no ekonomiskās situācijas un stāvokļa ar pašvaldības budžetu, tas varētu notikt vai nu 2012. gada beigās, vai sākot ar 2013.gadu," teica N.Ušakovs. 

Rīgas mērs vienojās ar arodbiedrības pārstāvjiem, ka nākamā gada janvārī apmeklēs uzņēmumu un tiksies ar Rīgas satiksmes darbiniekiem. Rīgas satiksmes valdes priekšsēdētājam Leonam Bemhenam jāsagatavo priekšlikumi par iespējām nodrošināt sociālās garantijas esošā algu fonda ietvaros. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas