Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Juglas dubultslepkavības lietā apcietināti divi aizdomās turamie

Policija aizturējusi un tiesa apcietinājusi divus vīriešus, kuri tiek turēti aizdomās par oktobra beigās Juglā notikušās dubultslepkavības pastrādāšanu.

Abi aizturētie 1957. un 1968.gadā dzimušie vīrieši jau agrāk vairākkārt tiesāti par vardarbīga rakstura noziegumiem un cietumā pavadījuši daudzus gadus.

Pirmo aizdomās turamo - 1957.gadā dzimušo vīrieti - VP Rīgas reģiona kriminālpolicisti aizturējuši 3.novembrī. Drīz pēc tam tiesa viņam kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu. Šis vīrietis vairākkārt tiesāts par vardarbīgu noziegumu pastrādāšanu un cietumā pavadījis kopumā aptuveni 25 gadus. Aizturētajam faktiski nav stabilas dzīvesvietas un legāla darba.

Otrs aizdomās turamais - 1968.gadā dzimušais vīrietis - aizturēts naktī uz 8.novembri. Arī viņš agrāk vairākkārt sodīts par vardarbīgiem noziegumiem, cietumā pavadījis vairāk nekā 15 gadus, brīvībā iznācis tikai šā gada septembrī. Trešdien tiesa viņam kā drošības līdzekli piemērojusi apcietinājumu.

Izmeklētāji pieļauj, ka dubultslepkavības motīvs varētu būt sadzīviska rakstura konflikts kopējas alkohola lietošanas laikā.

Kā ziņots, oktobra beigās Juglā, Mārkalnes un Salamandras ielas rajonā, meža masīvā tika atrasti noslepkavoti divi bezpajumtnieki - vīrietis un sieviete.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas