Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Latvijas Zaļā partija piektdien piketēs pret Latvijas iesaistīšanos Visaginas AES būvniecībā

Piektdien no plkst.7.00 līdz 18.00 Latvijas Zaļā partija (LZP) Rīgā pie Ministru Kabineta rīkos protesta akciju pret Latvijas iesaistīšanos Visaginas AES būvniecības projektā, portālu Diena.lv informēja partija.

"Ar šo protesta akciju mēs, protams, paužam nosodošu attieksmi pret atomenerģijas izmantošanu, kas ir ļoti kaitīga un bīstama gan videi, gan cilvēkiem, tomēr, galvenokārt, mēs vēlamies panākt diskusiju Saeimā un sabiedrībā, jo pagaidām tiek izteikti tikai populistiski saukļi un nevienam nekas īsti nav skaidrs. Esam izsūtījuši vēstules vairākām LR ministrijām, lai noskaidrotu cik informētas ir valdošās institūcijas un pārsteidzoši, ka lielākā daļa viennozīmīgi atbild - trūkst informācijas. Tas ir ne tikai absurdi, bet arī bīstami, jo kā var piekrist atbalstīt kaut ko, par ko pašiem nav saprašanas?" uzsvēra partijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Latvijas Zaļā partija aicina tos, kam rūp Latvijas nākotne pievienoties akcijai visas dienas garumā.

Partijas deputāti ar vairāku Zaļo un zemnieku savienības deputātu atbalstu iesnieguši Saeimā pieprasījumu, kurā lūdz premjeru Valdi Dombrovski (Vienotība) atbildēt uz vairākiem jautājumiem. Ceturtdien Saeimas sēdē deputātu pieprasījums tika nodots izskatīšanā Saeimas Pieprasījuma komisijā. Ar jautājumiem iespējams iepazīties partijas mājaslapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas