Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Lielākajai daļai tirdzniecības centru Rīgā Lieldienu brīvdienās darba laika izmaiņu nebūs

Lielākajai daļai tirdzniecības centru Rīgā Lieldienu brīvdienās darba laika izmaiņu nebūs, liecina apkopotā informācija.
Tostarp tirdzniecības centrā "Spice" aģentūru LETA informēja, ka tirdzniecības centra darbalaiks Lieldienu brīvdienās nemainīsies, nodrošinot ierasto pakalpojumu klāstu pilnā apmērā. Tirdzniecības centrs apmeklētājiem būs atvērts no plkst.10 līdz 21.
 
Arī tirdzniecības centra "Origo" pārstāvji aģentūrai LETA pauda, ka Lieldienu svētku brīvdienās "Origo" turpinās strādāt ierastajā darba laika režīmā, un būs atvērts no plkst.10 līdz 21.
 
Vienlaikus atsevišķas tirdzniecības vietas un pakalpojumu sniedzēji Lieldienu svētku brīvdienās var strādāt pēc individuāli izvēlēta darba laika, tāpēc tirdzniecības centra "Origo" apmeklētāji ir aicināti sekot līdzi un precizēt informāciju tirdzniecības centra "Origo" mājaslapā, uzver pārstāvji.
 
Arī tirdzniecības centru "Olimpia", "Rīga Plaza" un "Domina Shopping" pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka Lieldienu brīvdienās darba laikā izmaiņas nav plānotas.
 
Iepirkšanās centrā "Akropole Rīga" un "Akropole Alfa" aģentūrai LETA norādīja, ka arī tie Lieldienās strādās ierastajā režīmā, taču atsevišķi veikali un pakalpojumu sniedzēji strādās saīsinātu darba laiku.
 
Tirdzniecības centra "Galleria Rīga" tīmekļvietnē publiskotā informācija liecina, ka 31.martā un 1.aprīlī tirdzniecības centrs strādās saīsinātu darba laiku, proti, no plkst.12 līdz 20. Tāpat saīsināts darba laiks būs virknei "Galleria Rīga" esošo veikalu.
 
Arī universālveikals "Stockmann" saīsinātu darba laiku strādās 31.martā un 1.aprīlī, liecina tīmekļvietnē publiskotā informācija. Šajās dienās abi universālveikala stāvi apmeklētājiem būt atvērti no plkst.11 līdz 20.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas