Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

No sestdienas pār Deglava tiltu atkal brauks autobusi un trolejbusi

No sestdienas, 4. maija, Augusta Deglava ielas pārvads būs atvērts sabiedriskā transporta kustībai, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē. Kustības ātrums gan būs ierobežots līdz 20 kilometriem stundā. Deglava tiltu drīkstēs izmantot arī operatīvais transports. Par to piektdien tikšanās laikā konceptuāli vienojās Rīgas domes vadības, Satiksmes departamenta, Rīgas pilsētas būvvaldes, Valsts policijas un Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) pārstāvji.

Sanāksmes laikā tika pārrunāta iespēja atvērt satiksmei Deglava ielas pārvadu pēc tam, kad BVKB ir iepazinies ar jaunāko SIA Inženierbūve izstrādāto tehniskās apsekošanas atzinumu.

Sanāksmē nolemts, lai turpinātu būvdarbus atbilstoši atzinumos konstatētajam, tiks izstrādātas projekta risinājuma izmaiņas. Tostarp nolemts, ka nepieciešams veikt atsevišķu siju galu pagaidu atbalstīšanu uz turām.

Kustību pāri Augusta Deglava ielas pārvadam atsāks 11. un 22. maršrutu trolejbusi, 3., 6., 13., 47., 50., 51., 52. maršrutu autobusi, 241. minibusa, 338. ekspresbusa un N6 nakts satiksmes autobusa kustība tiks veikta pa pamata maršrutiem.

Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) Kontroles departamenta direktors Māris Demme aģentūrai LETA uzsvēra - lai pārvadu atvērtu pavisam, vēl nepieciešamas pārbaudes.

Kā iepriekš ziņots, Valsts policija 25. aprīlī Augusta Deglava ielas pārvadu slēdza autosatiksmes kustībai.

(papildināta 1. rindkopa un pievienota 5. rindkopa)

Top komentāri

Meistars
M
Ja uztaisīja šādu ambrāžu, tad BVKB bija jātaisa savas ekspertīzes un aprēķini un tad tas jāsalīdzina ar Rīgas domes nolīkto būvnieku aprēķiniem. Tagad tāda muļķīga papīru bīdīšana bez sajēgas, kā tas notiek visā valsts pārvaldē. Bet, kas par to maksā?????? Protams tikai strādājošie uzņēmējdarbībā, kas nopelna naudu un uztur šos papīru bīdītājus.
Idiots
I
Lai nebūtu jāatzīst, ka visa tā tilta slēgšana bija kretīnisks stulbums, tagad tie idioti noteiks ierobežojumus vieglajiem, lai gan tam nemaz nav nekāda tehniska pamata.
zemene
z
Vajadzēja jau sākt ar vieglo auto palaišanu pār tiltu. Kā tad uzreiz tā ar pilno masu 30 tonnas pār brūkošo tiltu??????? Nekas jau nav mainījies, vienīgi pārbīdītas lielākas papīra čupiņas no vienas iestādes uz otru. Tā nolādētā birokrātija, stulbums un ierēdņu bezatbildība iznīcina mūsu valsti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas