Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Pazudusī taksometra vadītāja atradusies sveika un vesela, "vēlējusies pabūt viena"

24 gadus vecā taksiste Kristīne Krūzmētra, kuru, pēc satraukto radinieku iesnieguma, policija bija pasludinājusi par bez vēsts pazudušu, atradusies sveika un vesela. Savu pazušanu viņa esot skaidrojusi ar to, ka “vēlējusies pabūt viena”, Diena.lv pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Aigars Bērziņš.

Nekur tālu gan pazudusī nebija aizklīdusi – kaut gan viņa pēdējo reizi tika manīta jau gandrīz nedēļu iepriekš – 4.septembrī - policijas darbinieki K.Krūzmētru atraduši tepat Rīgā.Iepriekš tika pieļauts, ka viņas pazušana saistīta ar laupīšanu, kuru taksiste pārcieta vasarā - 15. jūlija rītā ap plkst. 9, divi pasažieri lūguši viņus aizvest Uz Imantu, bet pie Babītes meža pasažieri pavēlējuši apstāties. Uz aizmugurējā sēdekļa sēdošā sieviete vadītājai ap kaklu apmetusi virvi un sākusi viņu žņaugt. Savukārt uz priekšējā sēdekļa sēdošais vīrietis mēģinājis vadītājai ar nazi iedurt vēderā. Vadītāja pretojusies un nazis trāpījis “tikai” rokā un kājā. Trauksmes signāls taksometrā neesot nostrādājis, bet vadītāja zaudējusi samaņu. Kad viņa atguvusies, konstatējusi, ka no mašīnas pazuduši 160 lati.Mēnesi pēc tam, kad sieviete par uzbrukumu bija iesniegusi iesniegumu policijā, viņa savā mobilajā tālrunī sāka saņemt draudu īsziņas ar prasību: „Apklusti vai apklusīsi uz visiem laikiem!”Nesen viņa piedzīvoja uzbrukumu arī pie savu vecāku mājas Jūrmalā. Viņas automašīnai tika pārdurta riepa, bet pašai Kristīnei kāds ar pudeli iesita pa galvu.

Nesen viņa piedzīvoja uzbrukumu arī pie savu vecāku mājas Jūrmalā. Viņas automašīnai tika pārdurta riepa, bet pašai Kristīnei kāds ar pudeli iesita pa galvu.

Sieviete pazuda tai pašā dienā, kad viņa policijā lūdza abas ierosinātās krimināllietas apvienot vienā. Policija gan pagaidām nav guvusi apstiprinājumu tam, ka abi uzbrukumi savā starpā ir saistīti, vēsta portāls kriminal.lv.

Lady Taxi automašīnu drošības sistēmas darbības principus viņš nevēlējās publiski atklāt drošības apsvērumu dēļ, vien norādīja, ka tā esot ļoti moderna. K.Krūzmētras gadījums esot bijis tikai otrais kompānijas trīs gadu darbības laikā, kad kādai darbiniecei tiek nolaupīta nauda, pirmajā gadījumā vainīgo izdevies atrast ļoti ātri.

Viņš arī piebilda, ka pats laupīšanas gadījums šķietot visai neizportams. “Ja paskatāmies uz faktiem, tas, ka nepazīstami uzbrucēji raksta īsziņas un uzbrūk meitenei pie mājām, šķiet visai dīvaini. Pie tam laupītāji bija paņēmuši tikai naudu, bet ne mobilo telefonu vai citas vērtslietas,” norāda N.Nurks.

Lielākā daļa nolaupītās naudas esot piederējusi firmai, un tā to norakstījusi zaudējumos.

(papildināta ar kompānijas viedokli par notikušo)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas