Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Policija aizturējusi Ķengaraga autozagli

Policija aizturējusi autozagli, pateicoties Ķengaragā privāti uzstādītajām novērošanas kamerām, šodien ziņo Db.lv, atsaucoties uz iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces (JL) twitter.com rakstīto."Solīju labas ziņas. Policija esot aizturējusi mašīnu apzadzēju Ķengaragā. Droši vien - vienu no," raksta ministre. Valsts policija apstiprinājusi, ka 23.novembrī zādzības izdarīšanas brīdī aizturēta viena persona.

Portālam Diena.lv policijas pārstāve Sigita Pildava apstiprināja, ka nozieguma izdarīšanas brīdī ir aizturēts viens vīrietis par auto apzagšanu no pagalmiem. Zādzība notikusi blakus tā dēvētā Ķengaraga reindžera pagalmam.

Viņa stāstīja, ka oktobrī ar sūdzību par autozādzību policijā vērsās kāds rīdzinieks, kas iesniedza arī izdrukas labā kvalitātē. Tās visticamāk bija iegūtas no video, ko filmējis reindžers. Policija pagalmiem sākusi pievērst pastiprinātu uzmanību. Pēc nedēļas internetā parādījies arī video, ko parādīja arī Nekā personīga. Bijis skaidrs, ka ir izveidojusies zagļu grupa, kas apzog mašīnas, sacīja S.Pildava.

Video redzamo cilvēku identitāti, ko rādīja televīzija, policijai vēl nav izdevies noskaidrot, tomēr policija aicina cilvēkus ziņot par pārkāpumiem.

“Labas kvalitātes video kā jebkura cita liecība policijai ir ļoti svarīga. Tā daudz vienkāršāk ir atklāt noziegumu,  sabiedrība tiek aicināta ziņot,” teica S.Pildava. Viņa gan piebilda, ka būtu vēlams, lai cilvēks, kas fiksē noziegumu, sazinās ar policiju.

TV3 raidījums Nekā personīga pārraidīja sižetu, kurā stāstīts, ka kāds Ķengaraga iedzīvotājs ar videonovērošanas kamerām pastāvīgi fiksē autozagļu darbības vietējā pagalmā. Neraugoties uz to, iedzīvotāji jau ir atmetuši ar roku, ka policijas patruļmašīna jelkad tur iegriezīsies. Pēc sižeta iekšlietu ministre ierosināja dienesta pārbaudi iecirknī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas