Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Uz Dinamo Rīga spēli pārdotas 90% biļešu, brīdina par sastrēgumiem

Četras stundas pirms 19:30 paredzētās Dinamo Rīga spēles pret Balašihas MVD pārdotas 92% jeb tuvu 10 tūkstošiem biļešu, noskaidroja Diena. Šovakar _Arēnā Rīga _notiks pirmā KHL spēle Latvijā. 

Tā kā atšķirībā no populāru mūziķu koncertiem, kurus pamatā apmeklē jaunieši, līdz Arēnai Rīga dodoties kājām, hokeja spēles klātienē parasti vēro vidēja vecuma cilvēki, Valsts policija (VP) brīdina par sastrēgumiem pasākuma norises vietas apkaimē. Pēc policijas aplēsēm sastrēgumi varētu veidoties jau divarpus stundas pirms spēles — ap pieciem vakarā — un ilgt līdz astoņiem vakarā. VP Preses un sabiedrisko attiecību biroja pārstāve Linda Neimane Zobena aicina hokeja līdzjutējus uz spēli doties ar sabiedrisko transportu — ar 3., 5. vai 25.trolejbusu vai 9., 11. vai 33.autobusu jābrauc līdz pieturai A.Briāna iela. Arī tie autovadītāji, kuri ikdienā vakara pusē brauc Skanstes ielas rajonā, aicināti izvēlēties citu maršrutu.

Uz spēli būs izpārdotas visas biļetes, par to iepriekš bija pārliecināts Dinamo Rīga mārketinga direktors Mārtiņš Kalniņš. Biļetes uz kādu no trim septembrī paredzētajām spēlēm Arēnā Rīga var iegādāties par septiņiem līdz 12 latiem interneta biļešu kasē bezrindas.lv, kur līgas spēlēm veltīta atsevišķa sadaļa, vai pašā arēnā trīs dienas pirms spēles.

Vaicāts, kādēļ priekšroka dota operatoram bezrindas.lv, nevis Biļešu servisam vai Biļešu paradīzei, kura izplatīja šovasar notikušo Dziesmu svētku biļetes, M.Kalniņš skaidro, ka šie uzņēmumi, lai arī ir biļešu izplatīšanas tirgus līderi, nespēj piedāvāt XXI gadsimtam atbilstošas tehnoloģijas. "Šo biļešu izplatītāju biļetes ir krāsainas, skaistas, taču viens no līgas nosacījumiem ir tāds, ka uz ieejas biļetēm jābūt KHL logotipam, ko varēja nodrošināt tikai bezrindas.lv," stāsta M.Kalniņš.

"Sports nav Depeche Mode koncerts, par kuru cilvēks jau pusgadu iepriekš zina, ka vēlas to apmeklēt," uzsver M.Kalniņš, par piemēru minot basketbola spēļu biļešu tirdzniecības īpatnības — tā kā spēles notiek ar zināmu regularitāti, sporta cienītāji izvēli par to apmeklējumu parasti izdara pēdējā brīdī. "Biļešu servisa printeri strādā mežonīgi lēni, tādēļ pirms spēles veidojas milzīgas rindas. Piemēram, uz Latvijas un Francijas basketbola komandu pārbaudes spēli rindas galā stāvošie tika otrās ceturtdaļas beigās," norāda M.Kalniņš un piebilst, ka bezrindas.lv nodrošinās Arēnā Rīga piecas kases.

M.Kalniņš lēš, ka no Dinamo Rīga 25 Arēnā Rīga paredzētām spēlēm izpārdotas būs spēle pret Balašihas MVD kā pirmā mājas spēle un 24.decembra spēle pret Omskas Avangard, lai redzētu tās sastāvā spēlējošo čehu uzbrucēju Jaromīru Jagru.

Līdz trešdienas vakaram no 10300 vietām uz ceturtdienas spēli internetā pārdoti 30%. Aptuveni tūkstoti rezervēja dažādi uzņēmumi, vēl tikpat vietas rezervētas hokeja faniem, kas iegādājušies sezonas abonementu, kurš garantē vietu arī tad, ja visas biļetes ir izpārdotas. Abonementu cenas atkarībā no piedāvātā servisa maksā no 150 līdz 3000 latu.

(papildināta ar pjaunāko informāciju 1.rindkopā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas