Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Ikgadējais satiksmes haoss Rīgā sācies vēl pirms aktīvajiem remontdarbiem

Pārbaudījums nerviem

Ceturtdien publisko telpu pārpildīja neapmierinātu autovadītāju un sabiedriskā transporta braucēju sūdzības par sastrēgumiem Rīgā, kas izveidojušies tādēļ, ka satiksmei slēgts Augusta Deglava tilts un daļēji slēgts Brasas pārvads. Kamēr atbildīgie strīdas par to, vai A. Deglava tiltu tiešām vajadzēja slēgt un kas būtu jādara, lai to atkal varētu izmantot, iedzīvotājiem jāmeklē apkārtceļi, lai nokļūtu sev vajadzīgās vietās.

Top komentāri

yoyomoyo
y
Pārbaudījums idiotiems - nopērc rolleri un nebūs problēmu.... parkojies kur gribi, nemaksā par stāvvietu un ekonomē naudu uz benžu!
Aizsajūsmasaizrāvāselpa
A
Runā, ka Deglava tiltā esot betons, nevis smilts. Es ilgi domāju, vai tas tā var būt...? Cik dīvaini...!
.
.
Nelaime ir viena- Rīga ir milzu hipertrofēta ūdensgalva, kurā ir vairāk kā puse Latvijas iedzīvotāju. Visa infrastruktūra un darba vietas ir tikai un vienīgi Rīgā. Ne Cēsīs, ne Mazpizdānos nekādu sastrēgumu nav. Greizā valsts politika pie tā likumsakarīgi novedusi. To,ka iespējams cits attīstības modelis (piem. Dānija), varasvīri un varassievas nav iedomājušies. Un tas cits modelis izpaužas tā, ka pie attīstītas un industrializētas lauksaimniecības (kur nevajag lielas ļaužu masas), mazpilsētās un miestos ir izvietotas dažādas ražotnes- vienā ražo vēja ģeneratoru spārnus, citā- konstrukcijas būvniecībai vai zāles pļāvējiem.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas