Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PS Viņķelim rājienu neizteiks, lai gan rīcību atzīst par neatbilstošu

Jura Viņķeļa (PS) izturēšanās 17.decembra Rīgas domes (RD) ārkārtas sēdē bija pārmērīga un neatbilstoša situācijai, tomēr rājiens viņam netiks izteikts, jo deputāts uz to esot izprovocēts, tā pirmdien sēdē lēmusi Rīgas domes Pilsoniskās savienības (PS) frakcija."Frakcijas sēdē spriedām daudz plašāk par darba stilu Rīgas domē – par to kā strādāt, kad jebkas, ko darām, tiek ignorēts,"_ Diena.

lv_ stāstīja PS pārstāve Sallija Benfelde. Viņa arī uzsvēra, ka J.Viņķelis jau esot sabiedrībai atvainojies, uzstādamies Latvijas Radio."Mēs aicināsim dot iespēju sākt darbu ētikas komisijai, kura ir izveidota, bet tai nav ievēlēts vadītājs. Vadītāju var ievēlēt tikai sēdē, kuru sasauc Rīgas mērs," skaidroja S.Benfelde. Viņa arī kritizēja mēra darbības stilu, kurš uz deputātu vēstulēm neatbildot Rīgas domes noteiktajā viena mēneša laikā un savas atbildes sniedzot tikai pēc vairākkārtēja atgādinājuma. "Ja Viņķeļa kungs saņemtu rājienu, un pret viņu tiktu vērstas sankcijas, tad ko darīt ar Ušakova kungu?" retoriski jautāja PS pārstāve.

Kā vēstīts, minētajā Rīgas domes sēdē J.Viņķeļa uzstāšanos pavadīja ķiķināšana, bet Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) savukārt izcēlās ar lamu vārdiem, ko viņš izteica sarunā ar vicemēru Aināru Šleseru (LPP/LC) un kuru dēļ pēc opozīcijas ierosinājuma tika sasaukta sēde par viņa atcelšanu no amata.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas