Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas liktenis Saeimas rokās

Saeima vakar ārkārtas sēdē likumprojektu par Rīgas domes atlaišanu nodeva izskatīšanai Finanšu un budžeta (nodokļu) komisijai, nevis Valsts un pašvaldību komisijai, kā bija paredzēts sākotnēji. Ierosinājumu izteica frakcijas Attīstībai/Par (A/P) deputāte Vita Anda Tērauda, un par to nobalsoja 55 deputāti, pret – 45.

Top komentāri

Juris Pigits
J
Tad jau jāatlaiž ne viena vien pašvaldība. Piejūra apsaimnieko krietni lielāku teritoriju, nekā Rīga. Un lauku iedzīvotājiem obligāti bija jāslēdz līgums, ko prestīži piegādāja ar pašvaldības policiju. Nelīdzēja niķis , ka mēs paši šķirojam savus atkritumus un paši tos arī nogādājam uz savākšanas punktiem. Bija jāslēdz obligāti nešķirotu atkritumu savākšanas līgums. Tagad iznāk, ka uz lauku pašvaldībām ir citi kritēriji, bet Rīgai citi kritēriji. Jo ilgāk valda ''demokrātija'', jo jocīgāka paliek.
BB
B
Deputātiem derētu aizstaigāt līdz tuvākajām miskastēm un palūkoties, vai tāda atkritumu krīze pastāv. Tak laikam viņu šmucspani līdz konteineram stiepj kalpone.
Kapusta Seriks
K
Jaunās Vienotības zagļu-Latvijas nodevēju grupējums ar Kankraiņu (ASV šafka) visiem līdzekļiem ,neievērojot Satversmi grib sagrāb nelikumīgi varu.Jo, proti briest-Rail Baltica ,lielākā afēra jaunLatvijas vēsturē. Par tās apmēriem grūti spriest, bet Parex žīdeļu daudzmiljardu Latu nozagšanu būs grūti pārsist.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas