Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuves būs slēgtas ilgāk

Saistībā ar ievērojamu kravu pārvadājumu intensitātes palielināšanos pa dzelzceļu virzienā uz Mangaļu un Ziemeļblāzmas stacijām Rīgā, Latvijas Dzelzceļš (LDz) nolēmis atcelt ierobežojumus Tilta ielas un Ezera ielas pārbrauktuvju slēgšanai, kas iepriekš bija noteikti darba dienās no plkst.7.30 līdz 9 un no plkst.17 līdz plkst.18.30.

Caur Mangaļu un Ziemeļblāzmas staciju šī gada janvārī pārvadāti 924 000 tonnu kravu, kas ir par 10% vairāk nekā pērn šajā periodā, un kravu apjomi turpina palielināties. Diemžēl vilcienu kustības un manevru darba veikšanas ierobežojuma dēļ uz pārbrauktuvēm Ezera un Tilta ielā nav iespējams nodrošināt pieaugušā kravas apjoma savlaicīgu piegādāšanu un izvešanu Rīgas brīvostas uzņēmumiem.

LDz informē, ka ir izveidojusies situācija, kura negatīvi ietekmē satiksmes drošību un dzelzceļa darbu - visās LDz līnijās ir aizturēti vairāk nekā 70 vilcienu sastāvi, kurus dažādu iemeslu dēļ nav iespējams piegādāt ostas stacijām. 24 sastāvi paredzēti saņēmējiem Mangaļu stacijā. Savukārt katru diennakti Latvijā tiek ievesti vēl 18 vilcienu sastāvi, kuri adresēti Mangaļu un Ziemeļblāzmas staciju klientiem.

Ņemot vērā šos apstākļus, LDz atceļ ierobežojumus pārbrauktuves slēgšanai, kas iepriekš bija noteikti darba dienās no plkst.7.30 līdz 9 un no plkst.17 līdz 18.30. Autovadītājiem, kuri savā maršrutā izmanto šīs pārbrauktuves, iespējams, būs jārēķinās ar ilgāku gaidīšanu pie pārbrauktuves vai jāizvēlas citi braukšanas maršruti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas