Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Satiksme Kārļa Ulmaņa gatvē būs tikai pa vienu joslu

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš transporta līdzekļu vadītāju uzmanību, ka Kārļa Ulmaņa gatvē tiks veiktas satiksmes organizācijas izmaiņas un satiksme virzienā uz centru tiks nodrošināta tikai pa vienu braukšanas joslu.

Satiksmes departaments jau iepriekš informēja, ka K.Ulmaņa gatvē virzienā uz centru no Paltmales ielas līdz Ozolnieku ielai notiek lietus ūdens kanalizācijas kolektora posma remontdarbi. Uzsākot remontdarbus tika noskaidrots, ka grunts nosēšanās rezultātā zem asfalta seguma vietām ir izveidojušies dobumi.

Lai nodrošinātu drošu satiksmi K.Ulmaņa gatvē un novērstu lietus ūdens kanalizācijas kolektora radītos bojājumus, transporta līdzekļu vadītājiem virzienā uz centru tiks nodrošināta satiksme vienā braukšanas joslā. Līdz ar to, vadītājiem jārēķinās ar satiksmes apgrūtinājumiem un papildus braukšanas laiku ieviesto satiksmes ierobežojumu dēļ. 

Pēc lietus ūdens kanalizācijas kolektora pārbūves K.Ulmaņa gatves posmā, tiks veikti asfaltēšanas darbi - pilnībā demontēts ielas segums un izbūvēts jauns asfalta segums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas