Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Staķa biroju vadīs Evija Celma

Jaunievēlētā Rīgas domes priekšsēdētāja Mārtiņa Staķa (APP) biroju vadīs Evija Celma, kura līdz šim bijusi Accenture Latvia un partneru dibinātā IT Izglītības fonda Start(IT) izpilddirektore, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē.

Rīgas domē norādīja, ka Celma amata pienākumus sāks pildīt oktobra vidū. Nākamajai Rīgas domes priekšsēdētāja biroja vadītājai ir maģistra grāds politoloģijā, kas iegūts Latvijas Universitātē, kā arī apmaiņas studiju pieredze Upsalas Universitātē Zviedrijā. Iepriekš Celma ir strādājusi Zviedrijas vēstniecībā Latvijā, biedrībā QUO tu domā? un biedrībā Sabiedrība par atklātību – Delna.

Staķa padomniece sadarbībai ar pašvaldības institūcijām būs Ieva Graudiņa, kurai ir ilggadēja darba pieredze Rīgas domē. Graudiņai profesionālais maģistra grāds sabiedriskajās attiecībās un sabiedrisko attiecību struktūrvienības vadītāja kvalifikācija.

Rīgas domes priekšsēdētāja padomniece juridiskos jautājumos būs Dace Spaliņa, kura ir juriste ar lielu pieredzi valsts pārvaldē, iepriekš bijusi aizsardzības ministra padomniece juridiskos jautājumos. Spaliņa piedalījusies arī publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldības reformas īstenošanā. Maģistra grādu tiesību zinātnē un jurista kvalifikāciju viņa ieguvusi Latvijas Universitātē.

Rīgas domes priekšsēdētāja padomniece sadarbībai ar nevalstiskajām organizācijām būs jaunatnes politikas un sociālās jomas eksperte Vladislava Šķēle. Šķēle ir koordinējusi valstiska un starptautiska mēroga projektus nevalstiskā sektora kapacitātes celšanai, pārstāvējusi Latviju Eiropas Komisijas ekspertu grupās par neformālās izglītības atzīšanu un sociālo iekļaušanu, un piedalījusies vēl virknē projektu, kas saistīti ar nevalstisko sektoru.

Staķa padomniekos politiskajos jautājumos būs politiskās komunikācijas speciālists Gints Knoks. Savukārt Rīgas domes priekšsēdētājs jautājumos, kas saistīti ar komunikāciju un saziņu ar medijiem, būs Aleksis Zoldners, kuram ir ilgstoša darba pieredze Latvijas plašsaziņas līdzekļos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas