Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Ušakova ciemošanās Sanktpēterburgā kļuvusi par šīs Rīgas domes dārgāko vizīti

Domes pārstāvju viesošanās Sanktpēterburgā šonedēļ rīdziniekiem izmaksāja 7694 latus. Uzņēmējiem un abām pilsētām tā ļāva nodibināt ciešākus kontaktus, bet, kādēļ bija nepieciešama tik plaša delegācija, kurā bez amatpersonām bija arī virkne ierindas deputātu un pat viena departamenta preses sekretāre, pašvaldības vadība nespēj argumentēti paskaidrot, sestdien vēsta laikraksts Diena.

Ceļu un dzīvošanu dome finansēja kopskaitā 13 cilvēkiem, bet biļetes uz _Rīgas Dinamo_ spēli ar vietējo SKA gan visi esot pirkuši par savu naudu.Rīgas mēru Nilu Ušakovu Sanktpēterburgā pavadīja visi pieci viņa padomnieki, tiesa, tikai ārlietu speciālistam Jurijam Pogrebņakam un juristei Ivetai Strautiņai braucienu finansēja dome. No politiķiem vēl delegācijā ietilpa Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdis Sergejs Dolgopolovs (SC), Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītāja Eiženija Aldermane (LPP/LC), kā arī saskaņieši Maksims Tolstojs, Valērijs Petrovs un Andrejs Kozlovs, arī Lita Beiris (JL). Savukārt no Īpašuma departamenta uz Sanktpēterburgu devās direktora vietnieks Oļegs Burovs, kurš, pēc N.Ušakova preses sekretāres Annas Kononova stāstītā, iepazinies ar sporta skolām un pieredzi vēsturisko ēku saglabāšanā. Uz jautājumu, kāpēc viņam līdzi bija arī sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Pētersone, A.Kononova atbildējusi, ka "viņai būs par to jāziņo tālāk".

Lai gan opozīcijas deputāts Edgars Jaunups (JL) plašos braucienus uz Krieviju kritizē, JL deputātes L.Beiris klātesamībai Sanktpēterburgā viņš "redz loģiku", jo viņa ir kultūras cilvēks un organizē baleta festivālu.

Visu Matīsa Arnicāna rakstu "Uz Krieviju plašā lokā" lasiet sestdien Dienā vai sadaļā Šodien laikrakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas