Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Ziemassvētku brīvdienās būs izmaiņas sabiedriskā transporta un autostāvvietu darbā

Ziemassvētku brīvdienu laikā būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un Klientu apkalpošanas centru darbā. Tāpat izmaiņas būs arī darba dienu mēneša abonementa biļešu lietošanas kārtībā, portālu Diena.lv informēja RP SIA Rīgas satiksme pārstāvis Viktors Zaķis.

Rīgas satiksme informē, ka 24., 25. un 26.decembrī sabiedriskais transports kursēs pēc brīvdienu grafika. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, lūdzam ņemt vērā, ka 26.decembrī darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas, kas atrodas ielu sarkano līniju robežās, 24., 25. un 26.decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā - tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centri būs slēgti 24., 25. un 26.decembrī. Klientu ērtībām 26.decembrī darbosies klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 no plkst.10.00 - 16.00, bet pārējie klientu apkalpošanas centri, kā jau tika minēts iepriekš, šajā datumā būs slēgti.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pasaule patlaban padevusies principam "nauda nesmird"

Par to, kādus secinājumus Rietumiem izdarīt no Volodimira Zelenska piedāvātā miera plāna, kā uztvert ļaunuma parādi, ko pie sevis BRICS valstu samitā sapulcējis Vladimirs Putins, un Čečenijas...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas