Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +25 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Radio Skonto: NEPLP nav pelnījusi atlaišanu

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) nav pelnījusi atlaišanu, jo strādājusi apmierinoši un godprātīgi, aģentūrai LETA sacīja Radio Skonto direktors Ivars Ēlerts.

"Mums nav bijusi vajadzība, ne arī vēlme jaukties politiskos procesos, kā Saeima nolems, tā būs. Bet varu teikt, ka esošā padome, lai gan nav bijusi perfekta, strādāja godprātīgi, apmierinoši un atlaišanu nav pelnījusi," sacīja Ēlerts.

Jau ziņots, ka Vienotības, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS), Latvijas Reģionu apvienības un partijas No sirds Latvijai līderi ir parakstījuši iesniegumu Saeimas Prezidijam par NEPLP locekļu atlaišanu.

Viens no argumentiem, ko norāda iesniedzēji, ir apstāklis, ka NEPLP pieņēma lēmumu attiecībā uz Radio Skonto plus programmas apstiprināšanu, padarot to par krievu valodā raidošu radiostaciju. Tādējādi NEPLP esot mazinājis Saeimas deputātu uzticību padomes locekļu kompetencei un spējai pieņemt situācijai atbilstošus lēmumus.

Iesniegumu cita starpā parakstījuši šo partiju līderi Solvita Āboltiņa (Vienotība), Augusts Brigmanis (ZZS), Dainis Liepiņš (LRA) un Inguna Sudraba (NSL).

Prezidijs lūgts iesniegumu nodot atbildīgajai komisijai Saeimas lēmuma projekta sagatavošanai un virzīšanai parlamenta sēdē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē