Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Brigmanis: Mums vara nav tik liela, cik liela ir atbildība

Visi skatās ar lielu interesi, kā Zaļo un Zemnieku savienība, kas bijusi otrā plāna spēlētāja, tagad tiks galā - pirmdienas, 18. aprīļa, laikraksta Diena lielajā intervijā saka viens no Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) līderiem Augusts Brigmanis.

"Mūsu pienākums ir strādāt tā, lai Raimondam Vējonim, kurš arī ir nācis no Zaļo un Zemnieku savienības, būtu gandarījums par savu izvēli, kas viņam bija smaga. Mums viņa dotā uzticība ir jāattaisno. Ja mēs strādāsim slikti, zināmā mērā būsim nolikuši zem sitiena arī prezidentu," pauž politiķis.

Viņš arī pamato, kāpēc valdības veidošanas laikā Vienotība nesaņēma nevienu tās iekāroto amatu un visas svarīgās ministrijas tika tieši ZZS: "Ja reiz mums kā premjera partijai ir tā atbildība, tad mēs arī gribam to baudīt diezgan lielā mērā. Bija vajadzīga salīdzinoši liela ietekme, lai mēs varētu procesus vadīt un ietekmēt. Ja deleģē svarīgas sfēras partneriem, bet viņiem tur kaut kas neiet, tad vienalga no mums prasītu atbildību. Ja mēs atbildam, tad atbildam."

Visu interviju lasiet pirmdienas, 18.aprīļa, laikrakstā Diena!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē