Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dienas replika: Ancuks par lielu?

Zatlera Reformu partija (ZRP) sestdien piedzīvoja grūtības kvoruma trūkuma dēļ, tās kopsapulce nebija lemttiesīga. Tāpēc tā nevarēja atteikties no sava līdera Valda Zatlera vārda partijas nosaukumā, no partijas aizgājušā Klāva Olšteina vietā valdē ievēlēt citu pārstāvi, kā arī nevarēja grozīt statūtus un paredzēt domes izveidošanu.

Brīžiem rodas iespaids, ka Zatlera partija sāk līdzināties pusaudzim, kurš uzvilcis uzvalku, kas pāris izmēru par lielu. Var jau, protams, taisnoties, ka partija ir veidota triecientempā, sasteigti, lai paspētu uz vēlēšanām. Tomēr - tā jau ir pārstāvēta Saeimā un arī valdībā, un tas nozīmē, ka uz tās pleciem gulstas ļoti nopietna atbildība ne tikai pašu organizācijas biedru, bet arī daudzo vēlētāju priekšā. Partijas deleģētie ministri, vismaz izglītības un zinātnes un arī vides un reģionālās attīstības ministri, samērā aktīvi piesaka dažādu reformu uzsākšanu, taču nav skaidrs, vai tie kādi viņu sologājieni, vai arī Zatlera Reformu partija gatava uzņemties par tām politisku atbildību. Ņemšanās ap ostu reformu jautājumu, pareizāk sakot, veids, kā tas notiek, liecina, ka iniciatīvas nebūt netiek smalki izrunātas partijā vai arī tiek izrunātas ļoti šaurā lokā. Ja tas kļūst par paradumu, tad nav jābrīnās, ka pilnsapulcēs trūkst kvoruma. Nevienam nav lieka laika un arī gribēšanas spēlēt vienīgi statista lomu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskais faktors Miltons

Amerikas Savienoto Valstu Floridas pavalsti sasniegusī augstākās, piektās, kategorijas viesuļvētra Miltons posta ne tikai Floridu un ASV ekonomiku – Miltons un tā priekštece, kategoriju zemākā vie...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē