Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Gauss šogad sola labākos airBaltic finanšu rādītājus, kopš viņš ir amatā

Šogad nacionālajai aviokompānijai airBaltic būs labākie finanšu radītāji, kopš esmu kompānijas vadītāja amatā, šodien žurnālistiem atzina airBaltic vadītājs Martins Gauss.

Viņš neatklāja aviokompānijas provizoriskos finanšu rādītājus, jo tie būs zināmi nākamā gada sākumā, taču Gauss norādīja, ka labos rādītājus sekmēs darbība Igaunijā, kopš šīs valsts lidsabiedrība Estonian Air pārtrauca darbību, kā arī panāktie labākie nosacījumi ar Rīgas lidostu.

Tāpat Gauss atzina, ka viņš ir gatavs turpināt vadīt airBaltic arī pēc tam, kad beigsies politiskās diskusijas par finansējuma piesaisti aviokompānijai. Tajā pašā laikā viņš norādīja, ka nebaidās zaudēt amatu.

Kā ziņots, airBaltic pērn strādājusi ar 254 179 669 eiro apgrozījumu un 10 668 043 eiro peļņu, liecina Firmas.lv informācija. Apgrozījums pērn ir nedaudz - par 8% - samazinājies, salīdzinot ar 2013.gadu, kad aviokompānija apgrozīja 278 805 614 eiro. Savukārt peļņa pieauga vairāk nekā piecas reizes, salīdzinot ar 2013.gadu, kad tā bija 2 020 506 eiro.

AS Air Baltic Corporation jeb airBaltic ir dibināta 1995.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 82 634 635 eiro. Galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99,8% akciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē