Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija
"Terorismam nav robežu, un nekas nevar būt par pamatu, lai nesniegtu palīdzību," uzskata Kozlovskis

Kozlovskis: Nepieciešamības gadījumā Latvija palīdzētu Krievijai cīņā pret terorismu

Nepieciešamības gadījumā Latvija sniegtu palīdzību Krievijai cīņā pret terorismu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam Rīta panorāma teica iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (Vienotība).

Viņš uzsvēra, ka neraugoties uz politisko fonu, kas ietekmē sadarbību, abu valstu drošības iestādes apmainās ar informāciju un, ja būtu nepieciešams, Latvija noteikti sniegtu palīdzību Krievijai.

"Terorismam nav robežu, un nekas nevar būt par pamatu, lai nesniegtu palīdzību," teica Kozlovskis.

Kā piemēru viņš minēja Latvijas un Krievijas robežsargu sadarbību, apturot vairāku Āfrikas valstu piederīgo nelikumīgu pārvietošanu pāri valstu robežai.

Jau ziņots, ka pirmdien Sanktpēterburgas metro starp stacijām notika sprādziens, kurā nogalināti 14 cilvēki, bet vēl 51 hospitalizēts.

Krievijas tiesībsargājošās iestādes pārbauda versiju, ka sprādzienu Sanktpēterburgas metro varētu būt sarīkojis terorists pašnāvnieks, kas esot saistīts ar radikālajiem islāmistiem, vēsta Krievijas mediji.

Kirgizstānas specdienesti apstiprinājuši, kas iespējamais terora akta sarīkotājs ir Krievijas pilsonību ieguvis kirgīzs. "Visticamāk, terora akta izpildītājs Sanktpēterburgas metro 3.aprīlī ir Kirgīzijā dzimis cilvēks, bet tagad Krievijas pilsonis," pavēstīja Kirgizstānas Nacionālās drošības valsts komitejas oficiālais pārstāvis Rahats Sulaimanovs. "Spridzinātājs pašnāvnieks Sanktpēterburgas metro ir kirgīzs Akbardžons Džalilovs (..) dzimis 1995.gadā."

Top komentāri

Tile
T
Ko jus uttainie, debilie, zagligie, aklkatigie Latvijas divkosigie sudu vaboles prezidenti, ministri, deputati, politki, ieredneli vel lieniet pie Krievijas, kura pati ir spejiga tikt gala ar savam problemam, bet jus uttainie Latvijas kretni nespejiet 26 gadu laika sakartot somazo pundurvalsti Latviju. Jus uttaini ekatru dienu baidat latvieus tautu ar Krievijas iebrukumu Latvija, tacu, tai pat laika neko nedariet, lai likvidetu Latvija ieksejos draudus, piemeram, likvidejot visas divvalodibas skolas un no sis gada septembra nodrosinat visa Latvijas valsts teritorija visas valsts un pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos bernu apmacisanu un izglitosanu 100% Latvijas valsts valoda, jo Latvijas valsti valsts valoda ir latvieus valoda. Latvijas valsts lielakais ienaidnieks ir si 26 gadu valdosa rezima politiskie zagli, egoisti kuri ir sagrabusi Latvijas valsts varu.
zvirbulēns
z
Latvija nespēs palīdzēt Krievijai tikt galā ar terorismu, kas tur drīz sāks plosīties nebijušos apmēros, veļikoje smuta jau klauvē pie Rašen durvīm. Latvijai jāturpina būvēt žogu gar robežu, lai var slēgt robežu, ar ieročiem apturēt bēgļus. Pūķins paveiks iesākto, KF pazudīs no pasaules kartes!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas neitrālais statuss

Politiskās diskusijas par iespējamo pievienošanos Ziemeļatlantijas aliansei uzliesmojušas vēl vienā apvienotās Eiropas dalībvalstī – ar savu neitralitāti zināmajā Austrijā.

Strādāt, ne spriedelēt

Aizvakar Saeimas deputāts Jānis Vitenbergs (NA) sociālajā vietnē X dalījās ar savām pārdomām par iemesliem, kādēļ Latvijas mazumtirdzniecības veikalu plauktos ir maz vietējās izcelsmes produktu.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē