Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Pie betona sienas

Vēsā jūlija novakarē ar draudzeni un suni aizbraucām uz savu iecienīto Mangaļsalas molu. Beibe izpeldējās, izskraidījās, no jūras pūta maigs vējš, laime pilnīga. Kad no Mangaļsalas puses pa ceļu nāca jauniešu grupa ar Stafordšīras terjeru un Bernes ganu suni, nopriecājos - manam sunītim būs kompānija, ar ko vēl paskrieties, un arī jauniešu grupiņa - trīs latviešu puiši un meitene - šķita ļoti simpātiski.

Līdz brīdim, kad pēc kārtīgas izskriešanās vispirms stafs, pēc tam bernietis smiltīs pie mola nolika kārtīgas čupas. Biju pārliecināta - jaunieši kakas savāks, taču viņi pasauca suņus un devās projām. Panācu aizejošos un vaicāju - vai viņi dzīvnieku ekskrementus atstās pludmalē? Viens no puišiem man pieklājīgi atbildēja: "Kundzīt, te nav oficiāla peldvieta, un tās čupiņas pirmais lietus noskalos un vējš ar smiltīm pārklās, tā ka liecieties mierā!"

Ziniet, likos mierā, jo sapratu, ka esmu kā pie betona sienas, ko nevar caursist. Man vakars bija sabojāts. Taisnība, Mangaļsalas pludmale nav oficiāla peldvieta. Oficiālajās un arī atpūtas zonās policisti jauniešus varētu sodīt pat līdz 250 eiro. Šeit nesodīs, bet apziņa, ka aiz viņiem paliek sūdu čupas, jauniešiem dzīvi neapgrūtināja. Iespējams, ka viņi Dziesmu svētkos no sirds dzied Saule, Pērkons, Daugava un domā, ka mīl savu zemi, bet tas, piedodiet, teikšu latviski - pašu piedirstais zemes stūrītis arī ir Latvija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē