Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Premjers: Ģimenes ārsti nav "apdalītākā" veselības aprūpes nozare

"Es zinu, ka nozarē ir daudz vairāk apdalītie darbi, kur būtu nepieciešams straujāks pieaugums," intervijā LTV Rīta panorāmā sacīja premjers Māris Kučinskis (ZZS), norādot, ka ārsti, kuriem nav iespējas piepelnīties privātpraksēs, ir vairāk "apdalīti" kā ģimenes ārsti, kuri jau kārtējo nedēļu turpina streiku.

Nesot pamata gaidīt, ka valdība mainīs savu pozīciju un streikojošajiem ārstiem izteiks kādus vēl labvēlīgākus piedāvājumus, norādīja premjers, piebilstot, ka "nevar vienus atbalstīt vairāk kā citus".

Kučinskis pauda cerību, ka arī pēc Saeimas balsojuma būs pierādījumi, ka veselības aprūpe ir prioritāte. Viņš norādīja, ka atsevišķās vietās vairs "nav tik daudz streikojoši ārsti". 

Kā vēsta aģentūra LETA, Ministru kabinets šodien plāno vērtēt konceptuālo ziņojumu par veselības aprūpes sistēmas reformu.

Top komentāri

ita
i
Jā Kučinski valdības un Saeimas balsojums būs pierādījums tam, ka gadiem veselības, finanšu ministri strādājuši šaurām interesēm un varbūt vēl kāds. Streiku pārtraukt nav pamatojuma.
premjeram
p
Desmit gadus atpakaļ ĢĀ atņēma finansējumu. Tagad Kučinskis: Nesot pamata gaidīt. Saeimas balsojums būs piearādījums, ka ZZS turpina iet pa to pašu padomju ... Streiks ir pamatots!
Lai Dievs dod !
L
Šiem ZZS mīzaliem/ēm nākamgad ar kāju pa dirsu un neredzēt Saeimu. Maitas.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nekad nesaki nekad

Daļā Lielbritānijas 2. maijā ir gaidāmas pašvaldību jeb vietējās vēlēšanas, kuras konservatīvo neveiksmes gadījumā draud ar problēmām britu premjeram Riši Sunakam. Tostarp, kā vēsta izdevums Fina...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē