Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Režisors Goba no Parīzes: Cilvēku sejas šodien ir drūmas

Sestdien pilsēta izskatās pavisam citādāka nekā vakar - cilvēku sejas ir drūmas, sarunā Latvijas Radio pauda latviešu režisors Kaspars Goba, kurš pats šobrīd atrodas Parīzē.

Viņš pastāstīja, ka īsi pirms traģēdijas vakariņojis desmit minūšu gājienā no pirmā sprādziena vietas. Kad jau gatavojies doties mājās, caur sociālajiem tīkliem viņu un draugus sasniegušas ziņas par notiekošo. "Gaisā bija panika. Vismaz viena daļa izjuta tādas ļoti nesaprotamas sajūtas," atceras Goba.

Viņš pastāstīja, ka ap plkst.1 vai 2 naktī izlasījis, ka mediķi tiek aicināti doties palīgā uz slimnīcām. Izmantojot iegūto ārsta palīga izglītību, Goba devies uz netālās slimnīcas uzņemšanas nodaļu. Tur valdījusi organizētība, nav bijis haoss, atceras Goba.

"Ātrās palīdzības mašīnas turpināja pienākt, daudzi bija atnākuši paši. Situācija no mediķu puses katrā ziņā bija kontrolēta. Ļoti labi tika galā no organizēšanas viedokļa," stāstīja režisors.

Nākot no slimnīcas ap plkst.3 naktī, Goba redzējis policijas mašīnas un no kādas ēkas ārā nākošus policistus ar automātiskajiem ieročiem. "Neesmu bijis šādā situācijā, to ir ļoti grūti loģiski raksturot," viņš atzina.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē