Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Urbanovičs: Šķiet, ka PVD ar valdības svētību atbrīvo placdarmu karam

"Vai mūsu valsts tiešām gatavojas karam un kā placdarmu atbrīvo Latgales teritoriju?" reaģējot uz Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) vadītāja Māra Baloža sacīto, viedokli pauž Saskaņa Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs, adresējot jautājumu ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS).

Trešdienas rītā, skaidrojot Valsts kontroles konstatētās nelikumības PVD intervijā raidījumam 900 sekundes, Balodis sacīja: "Mest ārā vai sadedzināt veselu gaļu būtu nelietderīgi, tāpēc šī gaļa tika realizēta principā pa dempinga cenām šai pašā Latgales zonā, jo ārpus Latgales izvest to nevarēja.""Nerunājot jau par to, ka šādas darbības nav likumīgas, nav saprotams, kādēļ gaļu drīkst pārdot tikai Latgalē, ja jau tā ir vesela? Savukārt, ja pastāv mazākais risks, ka gaļa tomēr nav vesela, tad sanāk, ka PVD ar valdības "svētību" indē Latgales iedzīvotājus. Fakts, ka cūku izkaušana jau tika kompensēta, pierāda, ka pastāv šaubas par to veselumu un attiecīgi gaļas labumu (vismaz pārējās Latvijas ļaudīm)," neizpratni pauž Urbanovičs.Urbanovičam "šāda neizprotama "izrēķināšanās" ar latgaliešiem" liekot domāt, ka reģions tiek uztverts kā "kaut kāda nevajadzīga Latvijas daļa, kur iedzīvotāju veselības un dzīvības cena ir kāda uzņēmuma peļņa".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mums jau 34 gadus atkal ir neatkarīga valsts

Par latviešu mentalitāti, politisko pusaudzību, neesošo politisko krīzi, Krievijas gaidāmo sabrukumu un 30 gadiem, kas nav palaisti vējā, 4. maija priekšvakarā ar bijušo Augstākās Padomes depu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē