Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +22 °C
Pērkona negaiss
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

ZZS noskaņota neatbalstīt valdības lēmumu par airBaltic

“Vēl jo vairāk tāpēc, ka deputātiem, pieņemot nākamā gada budžetu, jāņem vērā arī airBaltic atbalsta lietas – 80 miljoni eiro,” skaidroja Brigmanis. "Domāju, ka nevienam deputātam mūsu frakcijā necelsies roka par šādu lēmumu Saeimā balsot. (..) Frakcijā noskaņojums bija neatbalstīt šādu valdības lēmumu," sacīja Brigmanis.
Lemjot par nākamā gada budžetu, būs jāņem vērā arī airBaltic nepieciešamie 80 miljoni eiro, kas var sarežģīt lēmuma pieņemšanu. Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcija, visticamāk, neatbalstīs lēmumu par finansējuma piešķiršanu airBaltic, pirmdienas rītā intervijā Latvijas Radio pavēstīja ZZS frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

ZZS frakcija pirmdien tiksies ar premjeri Laimdotu Straujumu (Vienotība), lai pārrunātu situāciju ar airBaltic, tam nepieciešamo finansējumu, kā arī satiksmes ministra Anrija Matīsa (Vienotība) demisiju, kuras iemesli tā arī neesot īsti skaidri.

Jau vēstīts, ka Ministru prezidente Laimdota Straujuma pieprasījusi satiksmes ministra demisiju un šīs rīcības iemesls ir ministra novilcinātās darbības, laicīgi neiepazīstinot valdību ar nepieciešamajām rīcībām valsts nacionālās aviokompānijas airBaltic attīstībai, kā arī uzraudzības trūkums par aviokompānijas stratēģisko virzību, tādējādi, iespējams, neizmantojot visas potenciālās iespējas, vēstīja aģentūra LETA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē