Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

ZZS: Premjeram jāatklāj, vai Briselē notikusi vienošanās par atbalstu lauksaimniekiem

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) aicina premjeru Valdi Dombrovski (Vienotība) atklāt sabiedrībai, vai ir notikusi vienošanās Briseles varas gaiteņos par atbalstu izmaiņām Lisabonas līgumā apmaiņā pret atbalstu tiešmaksājumu palielināšanai Latvijas lauksaimniekiem, portālu Diena.lv norādīja ZZS pārstāve Ilona Jurševska.

ZZS uzskata, ka pirms šādu valstij saistošu un nozīmīgu dokumentu parakstīšanas būtu jānotiek plašākām diskusijām gan Saeimā, gan sabiedrībā.

Viņa norādīja, ka ZZS "patiesi uztrauc situācija lauksaimniecībā un tas, kā šobrīd attīstās sarunas par tiešmaksājumiem zemniekiem un arī Kohēzijas fonda līdzekļu sadale".

ZZS norādīja, ka tās prioritāte bija, ir un būs Latvijas lauki un lauksaimniecība, kā arī pašvaldību, tai skaitā, visu iedzīvotāju labklājība.

ZZS kategoriski noraidīja valdošās koalīcijas politiķu pausto viedokli par it kā politisko tirgu, kur ZZS apmaiņā pret darbu valdībā varētu atbalstīt izmaiņas Lisabonas līgumā, kas ir būtisks Eiropas finanšu stabilizācijas jautājums.

Jau ziņots, ka ZZS ir sagatavojusi un iesniegusi Saeimā grozījumus Latvijas Republikas Satversmē, kas konstitucionālā līmenī nostiprinātu tādus valsts pamatus apdraudošus jautājumus kā valsts valoda, demokrātija, parlamentārisms, teritorijas nedalāmība un karogs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē