Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis
Vairāk nekā 88 no 100 airBaltic reisiem no 2018. gada jūnija līdz 2019. gada maijam savu galamērķi sasnieguši paredzētajā laikā

airBaltic atzīta par Eiropā punktuālāko lidsabiedrību

Latvijas lidsabiedrība airBaltic atzīta par vienu no punktuālākajām lidsabiedrībām pasaulē un par punktuālāko Eiropā, saņēmot aviācijas informācijas tehnoloģiju uzņēmuma OAG piecu zvaigžņu reitingu Punktualitātes zvaigžņu programmā (On-Time Performance Stars Ratings Programme).

airBaltic par lidojumiem, kas veikti no 2018. gada jūnija līdz 2019. gada maijam, ieguvusi labāko punktualitātes reitingu Eiropā – 88,3%. Šajā pašā laika periodā airBaltic sasniegusi 99,8% regularitātes rādītāju. Tas nozīmē, ka vien 0,2% no vairāk nekā 55 000 airBaltic plānoto lidojumu tikuši atcelti dažādu iemeslu dēļ, tostarp Eiropas streiku un nelabvēlīgu laikapstākļu ietekmē. 

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norāda: "Pirmajā pusgadā esam veiksmīgi saglabājuši mūsu vadošos punktualitātes rādītājus, kas ir būtiska daļa no airBaltic pasaules līmeņa pasažieru servisa. Mēs esam pagodināti būt labākā lidsabiedrība Eiropā un viena no labākajām pasaulē lidojumu punktualitātes ziņā."

OAG Punktualitātes zvaigžņu programma ir akreditācijas programma, kurā visām lidsabiedrībām un lidostām tiek piešķirts punktualitātes reitings, balstoties uz pēdējo 12 mēnešu rezultātiem. Šogad piecu zvaigžņu reitingu saņēmušas 13 lidsabiedrības. Plašāka informācija par Punktualitātes zvaigžņu programmu pieejama šeit.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas, piedāvājot ērtus savienojumus no Rīgas uz plašo galamērķu klāstu lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā, Skandināvijā, NVS un Tuvajos Austrumos. 2019. gada vasaras sezonā airBaltic ir uzsākusi lidojumus no Rīgas uz Dublinu, Štutgarti un Ļvovu, kā arī uz Kosu un Menorku.

Jau vēstīts, ka airBaltic peļņa pagājušajā gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

 

Top komentāri

reālistiskais pesimists
r
Slikti, slikti, slikti, gandrīz vai ziepes un striķis jāmeklē!
grammaticus
g
"Pūnktuālāko" vai "punktīgāko" ?
Tērē nodokļu naudu, kur nedrīkst
T
Valsts, iejaucoties tirgū, tērē nodokļu maksātāju naudu naudu tur, kur nedrīkst.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas