Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

airBaltic reisā mājas sesks saplosa ģimenes mīluli - jūrascūciņu

Atgriežoties vasaru pavadīt Latvijā, Romā mītošajai Bērtuļu ģimenei lielus pārdzīvojumus sagādāja airBaltic reisa noslēgums. Viņu bagāžā nodoto mājdzīvnieku pēc stundu ilgas meklēšanas Rīgā atnesta asiņainu un mirušu, sestdien vēstīja Latvijas televīzijas raidījums Panorāma.

airBaltic sācis izmeklēšanu par notikušo un apgalvo, ka uzņēmuma vēsturē šī ir pirmā reize, kad mājdzīvnieks mirst lidojuma laikā. Un, tā kā jūrascūciņu saplosīja no būra izbēdzis mājas sesks jeb fretka, kompānija pieņēmusi lēmumu turpmāk seskus pasažieru reisos vairs nepārvadāt - tos pārvadās tikai kravas reisos.

Notikušajā, iespējams, vainojama darbinieku neprofesionāla rīcība lidostā Romā, kur būri sasieti pārāk cieši kopā, tādēļ restu eņģes izlekušas no vietas. Lidojuma laikā sesks ticis klāt jūrascūciņai un to nokodis. 

Kompānija ģimenei atgriezīs par jūrascūciņas lidojuma biļeti iztērētos 200 eiro. Zvēriņam bijusi iegādāta biļete arī atpakaļceļam. Tāpat airBaltic Bērtuļu ģimenei izmaksās maksimālo kompensāciju saskaņā ar Monreālas konvenciju - 1395 eiro.

 

Top komentāri

...
.
Nākamreiz lai ved īstu cūku, tā, tikusi ārā no būra, apēdīs visus seskus.
Hm
H
Domājot par to, cik jēdzīgi lielas, nozīmīgas nacionālās ziņas statusā pasniegt šo gluži triviālo sadzīvisko negadījumu, kādi ikdienā notiek visapkārt un ir saistīti tikai ar dažu personu privātajām interesēm un vajadzībām, atcerējos vienu senu studentu anektdoti. To pārfrāzējot - galvenais nav bojāgājušais dzīvnieciņš, galvenais, kas ir tā saimnieki....... Madamei Ambasadorienei taču uz pieres rakstīts "augstākās rases" arogances zīmogs. Sak, lai tie vēl šeit atlikušie reņģēdāji bikli tik sēž pie ekrāniem un skatās, kā "bagātie arī raud savās hameleonu rotaļās" ..... Citu problēmu "plaukstošajā valstī ar nemitīgu izaugsmi" taču nav, ja kāds domā citādi, tad tik vien ir tāds "nenozīmīgs vaukšķis", kurš "jāizslēdz" no publiskā skanējuma......
Slikti dzīvojam?
S
Pērkam pa 200 euro biļetes jūrascūciņu pārvadāšanai un runājam par apkārt valdošo nabadzību...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas