Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

airBaltic samazinājuši zaudējumus

Lidsabiedrība airBaltic  2012. gadā konsolidēto neto rezultātu uzlaboja par 66 miljoniem latu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, saglabāja stabilu apgrozījumu, bet ieņēmumus no pasažieriem uzlaboja par 10%, portālu Diena.lv informēja airBaltic pārstāvis Jānis Vanags.

Salīdzinājumā ar 2011. gadu lidsabiedrības airBaltic pamatdarbības izdevumi ir samazinājušies par 58 miljoniem latu - uz 248 miljoniem latu.

"Mums ir ļoti liela pārliecība par panākumiem, jo mēs turpinām uzrādīt rezultātus, kas pārsniedz plānotos. Pagājušajā gadā konsekventi ik mēnesi esam sasnieguši arvien labākus neto rādītājus. Konsolidēto neto rezultātu mēs uzlabojām par 66 miljoniem latu salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, bet ieņēmumus no pasažieriem – par 10%. Šobrīd mēs apsteidzam grafiku ceļā uz peļņu, ko paredzam sasniegt 2014. gadā," sacīja airBaltic izpilddirektors Martins Gauss.

2012. gada divpadsmit mēnešos airBaltic ieņēmumus par produkcijas vienību ir uzlabojusi par 15% (RASK – ieņēmumi uz vienu sēdvietu kilometru), salīdzinot ar to pašu periodu iepriekšējā gadā, kā arī saglabājusi stabilu apgrozījumu 228,5 miljonu latu apmērā, neraugoties uz kapacitātes samazinājumu.

airBaltic nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas