Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

airBaltic šodien atcēlis arī vakara reisus uz Briseli; Rīgas lidostā situācija ir mierīga

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic ir atcēlusi arī vakara reisus uz Briseli un no tās, aģentūru LETA informēja lidostā Rīga.

Situācija lidostā ir mierīga, un uzņēmums turpina pildīt Drošības policijas rekomendācijas par preventīvajiem drošības pasākumiem.

Kā skaidro lidostā, pasažieriem papildu drošības prasības pagaidām nav noteiktas. Pasažieri šodien izturoties mierīgi, un to skaits nav samazinājies, ja neskaita šodienas atceltos reisus uz Briseli.

Kā ziņots, ņemot vērā drošības rekomendācijas, lidsabiedrība airBaltic iepriekš bija atcēlusi šodien rīta reisu uz Briseli un atpakaļ. Vakar tika atcelts vakara reiss, bet rīta reiss tika novirzīts uz Ljēžas lidostu.

Pasažieri tiek aicināti sazināties ar airBaltic zvanu centru un darbiniekiem, lai rastu ceļošanas alternatīvas. Atcelto reisu pasažieriem airBaltic piedāvās alternatīvus reisus uz un no Amsterdamas un Parīzes, piedāvājot lielāka izmēra lidmašīnas, lai tās spētu uzņemt pēc iespējas lielāku pasažieru skaitu.

Ceļojums nebūšot komfortabls, jo esot jārēķinās ar ilgāku laiku, lai nokļūtu uz citām piedāvātajām lidostām, atzina lidsabiedrībā.

airBaltic lidmašīna uz Briseli vakar sprādziena brīdī atradusies 30 minūšu lidojumā no Beļģijas galvaspilsētas. Lidsabiedrības reisi uz citiem galamērķiem neesot ietekmēti.

Kā ziņots, airBaltic lidmašīna no Rīgas uz Briseli vakar Beļģijas galvaspilsētas Zaventemas lidostā notikušo sprādzienu dēļ novirzīta uz Ljēžas lidostu. Lidmašīnā bija 40 pasažieri un četri apkalpes locekļi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas