Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

airBaltic uz laiku pārtrauks lidojumus no Rīgas uz Liepāju

Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic no 2.oktobra uz laiku pārtrauc lidojumus no Rīgas uz Liepāju, aģentūru LETA informēja airBaltic pārstāve Alise Briede.

Lidojumi starp abām pilsētām pašreiz pārtraukti līdz 24.oktobrim.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka lidsabiedrība turpina nodrošināt lidojumus vairāk nekā 50 maršrutos visā Eiropā.

"Diemžēl ceļošanas ierobežojumi ir būtiski ietekmējuši mūsu darbību, un šobrīd lidojumu turpināšana uz Liepāju nav iespējama, jo pieprasījums pēc šiem reisiem pašlaik ir ļoti zems. Neskatoties uz to, esmu pārliecināts, ka drīzumā šis maršruts atgriezīsies mūsu tīklā," pauda Gauss.

Jau vēstīts, ka airBaltic koncerna apgrozījums Covid-19 pandēmijas ietekmē šogad pirmajā pusgadā samazinājās par 63,6% - līdz 78,713 miljoniem eiro, savukārt koncerna zaudējumi pieauga gandrīz septiņas reizes un veidoja 184,77 miljonus eiro. Savukārt "airBaltic" auditētais apgrozījums pagājušajā gadā bija 503,281 miljons eiro, kas ir par 23,1% vairāk nekā 2018.gadā, taču kompānija cieta zaudējumus 7,729 miljonu eiro apmērā pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas