Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

KVV Liepājas metalurgs par gāzi norēķinājies laikā

KVV Liepājas metalurgs par piegādāto dabasgāzi norēķinājusies laikā, aģentūrai sacīja AS Latvijas Gāze pārstāvis Vinstents Makaris.

KVV Liepājas metalurgam 224 000 eiro lielo parādu par dabasgāzes piegādi bija jāapmaksā četrās daļās līdz šai dienai.

Makaris atzina, ka metalurģijas uzņēmums parādu ir samaksājis laikā.

Jau ziņots, ka KVV Liepājas metalurgs ar Latvijas Gāzi un AS Latvenergo vienojās par patērētās enerģijas samaksas grafiku.

Latvenergo pārstāve Ivita Bidere iepriekš stāstīja, ka KVV Liepājas metalurgs ir apņēmies līdz jūlijam izpildīt saistības par maijā un jūnijā patērēto elektroenerģiju. Vienošanās grafiks ar KVV Liepājas metalurgu paredz regulārus maksājumus ik dienu, no Latvenergo puses ļaujot klientam līdz jūnija beigām nosegt savas parādsaistības, regulāri un laikā veicot apmaksu par jūnijā patērēto elektroenerģiju.

Metalurģijas uzņēmuma elektroenerģijas rēķins par maija pēdējā un jūnija pirmajā dekādē patērēto elektroenerģiju ir ap 700 000 eiro. Vienošanās iekļauj arī norēķinus par jūnija otrajā dekādē patērēto elektroenerģiju.

Kā ziņots, AS KVV Liepājas metalurgs spiesta sašaurināt ražošanu tēraudkausēšanas cehā, jo produkcijas pašizmaksa nenodrošina konkurētspēju ar līdzīgu metalurģijas uzņēmumu produkciju gan citās valstīs Eiropas Savienībā, gan citos pasaules reģionos, KVV Liepājas metalurga valdes loceklis Igors Kovaļenko.

Maija sākumā Liepājas metalurgā strādāja aptuveni 960 darbinieki, taču mēneša beigās uzņēmuma vadība paziņoja, ka pēc ražošanas sašaurināšanas rūpnīcā darbu turpinās vien nepilni 300 darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas