Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas Pasta Pāvilostas nodaļai jauns vizuālais veidols un atblistošs sortiments arī tūristu vēlmēm

Latvijas Pasts izveidojis pilnīgi jaunu ārējā dizaina koncepciju pasta nodaļai, kas atrodas par Latvijas vasaras galvaspilsētu un vēju paradīzi dēvētajā Pāvilostā. Ēka, kurā atrodas nodaļa, ieguvusi vairākus sienas gleznojumus, savukārt nodaļas sortiments tagad atbilst ne tikai vietējo iedzīvotāju vajadzībām, bet lielā mērā pieskaņots arī tūristu vēlmēm.

Sākoties vasarai, nodaļai pagarināts darbalaiks un pieņemts papildu darbinieks pasta pakalpojumu pilnvērtīgai nodrošināšanai gada aktīvākās sezonas laikā. 

Latvijas Pasta Pāvilostas nodaļa ir pirmā no uzņēmuma pasta nodaļām, kuras vizuālais veidols izstrādāts atšķirīgi no tradicionālajām pasta nodaļām un balstīts uz nodaļas atrašanās vietas un tai raksturīgo aktivitāšu specifiku – šajā gadījumā vasaras un sērferu galvspilsētas statusu. Plānots, ka atbilstoši Pāvilostas nodaļas paraugam varētu tikt pārveidotas arī atsevišķas citas Latvijas Pasta nodaļas vietās, kur ir daudz tūristu un kurām raksturīgas noteiktas sezonālas tendences.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns uzsver: "Vēlamies pateikt lielu paldies gan ēkas īpašniekam, gan vietējai pašvaldībai, kas bija ļoti pretimnākoši Latvijas Pasta jaunajām idejām, ļaujot īsā laikā iegūt nepieciešamos saskaņojumus un veikt vajadzīgos  uzlabojumus. Par nodaļas vizuālā tēla pozitīvajām pārmaiņām un sakārtoto vidi jau esam saņēmuši labvēlīgas atsauksmes no iedzīvotājiem un Pāvilostas ciemiņiem, turklāt patīkamāk strādāt kļuvis arī mūsu darbiniekiem. Pāvilostas nodaļa ir mūsu pirmais eksperiments ar tēla izmaiņām, bet noteikti to turpināsim citās tūristu apmeklētās Latvijas vietās."

Pāvilostas pasta nodaļas ēkas fasāde ieguvusi spilgtu krāsojumu, nodaļas telpas ir izremontētas un sasaucas ar jauno ēkas noformējumu, bet sortiments pielāgots arī pilsētas viesu interesēm. Atbilstoši sezonālajām aktualitātēm mainīts arī Pāvilostas pasta nodaļas darbalaiks – visu vasaru nedēļas nogalēs, ceturtdienās un piektdienās, nodaļa strādās ilgāk – attiecīgi līdz plkst.17 un plkst.19, turklāt būs atvērta arī sestdienās, kad savus pakalpojums piedāvās no plkst.10 līdz 17. Pakalpojumu nodrošināšanai saskaņā ar pagarināto darbalaiku vasaras periodā nodaļā pieņemts papildu darbinieks.

Latvijas Pastam ir ir vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu visā valstī, tajā skaitā vairāk nekā 480 pilna spektra pasta nodaļu, kurās strādā ap 1200 klientu apkalpošanas speciālistu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas