Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Maxima brīdina par krāpniecību – izveidota viltus uzņēmuma aplikācija

Maxima Latvija informē, ka mobilo aplikāciju veikalos ir parādījusies ļaunprātīga uzņēmuma jaunās aplikācijas kopija ar identisku vizuālo noformējumu, kas nav saistīta ar Maxima Latvija un, iespējams, vāc lietotāju datus.

Kopijas izstrādātāji cenšas izmantot aplikācijas gūto popularitāti, jo Maxima aplikācija kopš tās prezentācijas mēneša sākumā Google Play, App Store veikalos ir bijusi populārākā aplikācija Latvijā. Kopijas aplikācijas nosaukums ir Maxima Latvija un kā tās izstrādātājs ir norādīts VD studio. Savukārt orģinālā aplikācija, kas ļauj veikalos par pirkumiem norēķināties ar telefonu un  izmantot savas lojalitātes kartes Paldies priekšrocības, nosaukums ir Maxima un tās izstrādātājs ir Maxima Latvija

“Esam sarūgtināti par šādas viltus aplikācijas izveidi un aicinām iedzīvotājus būt patiešām vērīgiem. Šobrīd esam sazinājušies ar veikalu pārstāvjiem par autortiesību pārkāpumiem un nelikumīgu preču zīmes izmantošanu, lai pārtrauktu tās izplatīšanu. Vienlaikus vēlamies pateikt paldies iedzīvotājiem par lielo interesi un pozitīvajām atsauksmēm. Ceram, ka  visi, kas vēlējās lejupielādēt Maxima Latvija aplikāciju, lai turpmāk uz veikalu varētu doties bez maka, to veiksmīgi ir izdarījuši,” komentē Liene Dupate-Ugule, Maxima Latvija komunikācijas vadītāja.

““Maxima” aplikācija ļauj arī ērti sekot līdz saviem izdevumiem, iepirkumu saturam, ietaupījumam, un iedzīvotājiem ir iespēja atrast sev tuvāko veikalu. Lai veiktu maksājumus ar telefonu, aplikācijai var pievienot Eiropas Savienībā izdotās maksājumu kartes. Maksimālā norēķinu summa ir noteikta 150 eiro. Veicot pirkumu kādā no Maxima veikaliem ar aplikācijas palīdzību, nepieciešams ar telefonu noskenēt QR kodu pašapkalpošanās vai tradicionālajā kasē un jāizvēlas apmaksas veids.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas