Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Tele2 apgrozījums pirmajā pusgadā audzis par 10,5%

Mobilo sakaru operatora Tele2 apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos bija 55 miljoni eiro, kas ir par 10,5% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvji.

Uzņēmuma pārstāvji arī norādīja, ka Tele2 rentabilitāte gada pirmajā pusē bija 34,8%.

Tele2 peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas jeb EBITDA pirmajā pusgadā bija 19 miljoni eiro, kas ir par 27% vairāk nekā gadu iepriekš. Šo pieaugumu uzņēmumā skaidroja ar klientu skaita pieaugumu un pērn veiktajām investīcijām tīkla darbības optimizācijā un modernizācijā. Uzņēmuma klientu skaits pieaudzis par apmēram 7000 klientu.

Uzņēmums turpinās ieguldīt līdzekļus pakalpojumu kvalitātes uzlabošanā un tehnoloģijās, īpaši attīstot 4G++ mobilo datu pārraidi. Šogad plānots uzbūvēt vismaz 60 bāzes stacijas jaunās vietās.

Pērnā gada pirmajos sešos mēnešos Tele2 apgrozījums bija 50 miljoni eiro, bet peļņa pirms procentiem, nodokļiem, nolietojuma un amortizācijas jeb EBITDA sasniedza 15 miljonus eiro.

Tele2 dibināts 1997.gadā un pilnībā pieder Zviedrijā reģistrētajam uzņēmumam Tele2 Sverige Aktiebolag. Uzņēmums pērn apgrozīja 111,224 miljonus eiro, bet nopelnīja 16,030 miljonus eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas