Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tele2 klienti Eiropas valstīs varēs lietot par 30% lielāku datu apjomu nekā līdz šim

No janvāra mobilo sakaru operators Tele2 saviem klientiem nodrošina iespēju Eiropas* valstīs lietot par 30% lielāku datu apjomu. Piedāvājums spēkā tiem klientiem, kuriem ir kāds no mobilā operatora bezlimita tarifu plāniem.

"Cilvēki arvien biežāk lieto internetu mobilajos telefonos darba un mācību vajadzībām, kā arī izklaidei un norēķiniem, tostarp, arī ceļojot un atrodoties ārpus Latvijas. Mūsu dati rāda, ka pērn ārvalstīs viens lietotājs patērēja vidēji 1,2 GB datu, gada laikā šim apjomam pieaugot par 30%," stāsta Tele2 komercdepartamenta direktors Raivo Rosts. "Līdzīgi kā Latvijā, ārvalstīs klienti vēlas lietot datus brīvi, nesatraucoties par pārtēriņu, tādēļ arvien populārāki kļūst bezlimita tarifu plāni, kur pieejamais datu apjoms, ko var lietot, atrodoties ārzemēs, ir pietiekams."

Saskaņā ar Tele2 tīkla datiem 2018. gadā privātpersonu datu kopējais patēriņš ārzemēs palielinājies par aptuveni 60%, salīdzinot ar 2017. gadu. Aizvadītajā gadā visvairāk datu ārvalstīs tika patērēts jūlijā un augustā, kas skaidrojams ar aktīvu atvaļinājumu laiku, cilvēkiem dodoties ārpus Latvijas.

Tele2 klienti, kuri izmanto bezlimita tarifu plānus, no šī gada 1. janvāri  var patērēt būtiski lielāku datu apjomu Eiropas valstīs* bez papildu maksas. Piemēram, Zelts Bezlimits tarifu plāna lietotāji var izmantot 8,5 GB iepriekšējo 6 GB vietā. Par 2GB attiecīgi ir arī palielināti bezmaksas datu apjomi tarifu plāniem Zelts Bezlimits skolēniem un Zelts Bezlimits jauniešiem. Visiem tarifu plāniem ir arī samazināta maksa par iztērētajiem datiem, ja tiek pārtērēts bezmaksas datu apjoms. Plašāku informāciju par tarifiem var atrast www.tele2.lv.

* Eiropas Ekonomiskās zonas valstīs. Mobilo sakaru izmantošanā ārvalstīs pēc pašmāju tarifiem ir domāta tiem, kuri laiku pa laikam izbrauc no dzīvesvietas valsts vai kuriem ir pastāvīga saikne ar citu valsti, piemēram, studējot vai strādājot ārzemēs. Tā nav domāta pastāvīgai mobilo sakaru izmantošanai ārzemēs. Kad izmantojat viesabonēšanu, zvanu un īsziņu skaits nav ierobežots, bet uz datu izmantošanu pēc iekšzemes tarifiem attiecas ierobežojumi un noteikumi, kas atkarīgi no jūsu līguma veida. Proti, pārsniedzot saprātīgu datu pārraides apjomu, par kuru viesabonēšanā maksājat kā mājās, var nākties piemaksāt par datu pārraidi atbilstoši ES mēroga (vairumtirdzniecības) tarifam. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas