Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

airBaltic pasažieru skaits Rīgā septembrī palielinājies par 5%

Nacionālā aviokompānija airBaltic šā gada septembrī ir pārvadājusi kopumā 326 152 pasažierus, kas ir par 2% vairāk nekā tajā pašā periodā iepriekšējā gadā. Rīgas bāzē airBaltic pasažieru skaits septembrī ir palielinājies par 5%, salīdzinot ar to pašu periodu iepriekšējā gadā.

Savukārt šā gada pirmajos deviņos mēnešos kopumā airBaltic ir pārvadājusi 2 661 083 pasažierus, kas ir par 6% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā pērn.

Septembrī airBaltic ir veikusi 4992 lidojumus, kas ir par 6% mazāk, salīdzinot ar to pašu periodu iepriekšējā gadā. 2010.gada septembrī airBaltic veica 5296 lidojumus. Savukārt šā gada pirmajos deviņos mēnešos kopumā aviosabiedrība ir veikusi 43 924 lidojumus.

Vietu piepildījums airBaltic lidmašīnās 2011.gada septembrī bija 79% - par 6% punktiem vairāk, salīdzinot ar 2010.gada septembri. Šā gada pirmajos deviņos mēnešos vietu piepildījums airBaltic lidmašīnās bija 74% - par 5% punktiem vairāk, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. 

airBaltic lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs 2011.gada septembrī bija 89,9%. Tas norāda, ka gandrīz 90 no 100 airBaltic reisiem septembrī izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas