Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

airBaltic vērsīsies Ģenerālprokuratūrā par politiķu apgalvojumiem

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic plāno vērsties Ģenerālprokuratūrā saistībā ar pirmdien "izskanējušām spekulācijām", kas saistītas ar aviosabiedrības ziņojumu, ka valde ir piesaistījusi aviokompānija finansējumu teju 10 miljonu eiro apmērā, "nodrošinot lidsabiedrības pamatkapitāla apmaksas starpības segšanu", portālam Diena.lv norādīja airBaltic prezidents un izpilddirektors Bertolts Fliks.

B.Fliks uzsvēra, ka valde piesaistījusi finansējumu, nodrošinot lidsabiedrības pamatkapitāla apmaksas starpības segšanu, jo akcionāri nespēj vienoties par kapitāla palielināšanu.

"airBaltic vērsīsies Ģenerālprokuratūrā saistībā ar šodien izskanējušām spekulācijām par augstākminēto darījumu. airBaltic Ģenerālprokuratūrai sniegs pilnu informāciju (akcionāru sapulču un citu sanāksmju protokolus, dokumentus  un atzinumus), ne tikai selektīvi izraudzītus vecus lēmumus, uz kuriem politiķi šobrīd atsaucas publiskajā telpā," teikts B.Flika paziņojumā presei.

B.Fliks informēja, ka airBaltic iesniegums Ģenerālprokuratūrai tiks nodots "vistuvākajā iespējamā laikā".

"Iesniegums Ģenerālprokuratūrai pēc tā sagatavošanas tiks publiskots, lai novērstu jebkādas spekulācijas un informācijas sagrozīšanas iespējas," teikts paziņojumā.

Kā ziņots, Satiksmes ministrija kā Latvijas nacionālās lidsabiedrības airBaltic valsts akciju turētāja vērsusies Rīgas Centra rajona tiesā, iesniedzot lūgumu par prasības nodrošinājuma pieņemšanu pirms tās celšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas