Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Antonoviem varētu būt iespēja piedzīt no airBaltic 50 mlj. eiro

Ja Latvija nebūs pretimnākoša, _Latvijas Krājbankas _bijušie īpašnieki - Antonovu ģimene - saglabā iespējas piedzīt no nacionālās lidsabiedrības airBaltic 50 miljonus eiro. Tā svētdienas vakarā vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga.

Šāds secinājums radies no Aleksandra Antonova izteikumiem, kurš bija ieradies Rīgā, lai tiktos ar Latvijas varasiestādēm un mēģinātu risināt Krājbankas tālāko likteni. 

Nekā personīga rīcībā esošās ziņas liecina, ka kāds Antonova ofšors ir aizdevis 50 miljonus eiro bijušā airBaltic šefa Bertolda Flika Baltijas Aviācijas sistēmām. Saskaņā ar vienošanos, tā ieguldīja šo naudu airBaltic. Tādēļ ofšoram ir iespēja to no lidsabiedrības atprasīt.

"Tā manā izpratnē ir svarīgākā lieta. Jo, ja mēs neatrisinām šo jautājumu, tad airBaltic teorētiski varētu draudēt sarežģītas attiecības ar nezināmiem kreditoriem," skaidro viens no neformālajiem sarunu vedējiem, Lattelecom padomes priekšsēdētājs Gatis Kokins. 

Antonovi noveļ vainu uz Latvijas oligarhiem, kas banku ievilkuši airBaltic kreditēšanā. TV3 raidījums ziņoja, ka Ainārs Šlesers draudējis: ja banka nedos kredītu airBaltic, Satiksmes ministrijas uzņēmumi izņems kredītus no Krājbankas.

Uz Nekā personīga jautājumu, kas bija cilvēks, kas piedraudēja izņemt noguldījumus, Antonovs atbildēja: "Drīkst es nenosaukšu uzvārdu, bet šis cilvēks bija Latvijas redzamāko cilvēku trijotnē."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas