Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Anulēts Latvijas lepnuma apbalvojums par vardarbību pret bērniem apsūdzētam laulātam pārim

Anulēts Latvijas lepnuma apbalvojums laulātam pārim, kas apsūdzēts vardarbībā pret bērniem, aģentūru LETA informēja TV3 pārstāvji.

Zemgales rajona tiesa Ogrē 2023.gada 4.septembrī paziņoja spriedumu krimināllietā, kurā par vardarbību pret bērniem apsūdzēts laulāts pāris. Pirms vairākiem gadiem apsūdzētie saņēma "Latvijas Lepnums" apbalvojumu. Ņemot vērā apsūdzības, apbalvojums no organizatoru puses tiek anulēts.

"Apsūdzības ir klajā pretrunā ar vērtību kopumu, ko pārstāv "Latvijas lepnums" un mediju grupa "TV3 Group Latvija"," lēmumu anulēt apbalvojumu skaidro "TV3 Group Latvija" komunikācijas vadītājs Kārlis Pozņakovs.

"Latvijas lepnums" ir mediju grupas "TV3 Group" projekts, kurā katru gadu svinīgā godināšanas ceremonijā apbalvo līdzcilvēkus, kas ar savu darbu un pašaizliedzību padara Latviju labāku.

Pieteikt kandidātus apbalvojumam var ikviens Latvijas iedzīvotājs, savukārt desmit laureātus, kuri saņem apbalvojumu, katru gadu izvēlas žūrija. Pēc žūrijas izvēles ar laureātiem sazinās organizatoru komanda, kas iepazīst viņu ikdienu un kopīgi gatavojas svinīgajai ceremonijai. Pēc šī gada ceremonijas 18.novembrī "Latvijas lepnums" apbalvojumu būs saņēmuši jau 200 laureāti.


Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas