Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Apledojuma dēļ braukšana apgrūtināta daudzviet Latvijā

Apledojuma dēļ otrdienas rītā ir apgrūtināti braukšanas apstākļi daudzviet Latvijā, Dienai pavēstīja Latvijas Valsts ceļi.

Otrdienas rīts uzausis bez nokrišņiem, gaisa temperatūra ir -1...+4 grādi.

Apledojuma dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Ventspils virzienā ceļa posmā Kūdra – Strazde, Liepājas virzienā ceļa posmā Apšupes krustojums - Skrunda, Daugavpils virzienā ceļa posmā Rīga - Pļaviņas, Siguldas virzienā posmos Līgatne – Raunas pagrieziens un Vireši - Veclaicene, Valmieras virzienā posmā Braslas tilts – Stalbe. Ainažu, Bauskas kā arī Jelgavas virzienos un Rigas apvedceļa braukšana ir apmierinoša. Brauktuves ir nokaisītas un apstrādātas pret apledojumu, mitras.

Pa reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi apledojuma dēļ ir apgrūtināti Aizkraukles, Alūksnes, Cēsu, Gulbenes, Kuldīgas, Limbažu, Ogres, Saldus, Talsu, Tukuma, Valkas, Valmieras un Ventspils apkārtnēs.

Latvijas Valsts ceļi brīdina, ka pie zemas gaisa temperatūras un mitra gaisa, miglas vai nokrišņu ietekmē arī citviet uz ceļiem, tiltiem un ceļu pārvadiem var veidoties sarma apledojums. Tāpēc autovadītāji aicināti pievērst lielāku uzmanību savai braukšanas manierei un ceļa stāvoklim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas